p3dzi0r Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Nie wiem czy to już było na forum , macie 8) http://www.itworld.com/Comp/1345/020718hitachi/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to juz przesada jak dla mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 mniam mniam.......fajnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 pisalem o tym kiedys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Wow, chyba już wiem, na jakiego notka kiedyś zmienię mojego "staruszka" :P Ale nigdzie nie podano, ile waży takie cudo :cry: , no chyba, że w obudowie jest korek i można spuścić wodę przed np. przenoszeniem :wink: Ale swoją drogą bardzo ciekawe, może jeszcze bedą w biosie opcje do OC :P i mamy notka marzeń :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ale nigdzie nie podano, ile waży takie cudo :cry: , no chyba, że w obudowie jest korek i można spuścić wodę przed np. przenoszeniem 3,75kg, jest na stronie ale Hitachi (link w wczesniejszym watku o tym sprzecie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ale nigdzie nie podano, ile waży takie cudo :cry: , no chyba, że w obudowie jest korek i można spuścić wodę przed np. przenoszeniem 3,75kg, jest na stronie ale Hitachi (link w wczesniejszym watku o tym sprzecie). Thx - żeby jeszcze mnie było stać na coś takiego :evil: No, ale ide przypakować :wink: , bo te 3,75 kg, to jednak troche jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 fajne, ale nie byloby tego chyba jak podswietlic, nie ma gdzie okienka zrobic. chyba zeby miec taki wygaszacz ekranu :-))). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...