MarRTinEz Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam problem...kumpel kupił nowego kompa i ma sprzęt: -płyta główna Gigabyte KT600 z kartą dzwiękową Realtek itd. -kartę graficzną ATI Radeon 9200 128 DDR -HDD WD Caviar 80GB. -Athlon XP 2200+ -256 DDRAM system Windows 98SE...wszystkie sterowniki zainstalowane są poprawnie ale dziwne że tylko u niego przy uruchamianiu niektórych programów [takich jak Colin 2, MS Media Player 7.1 (6 działa) itp zwiazanych z grafiką] wyskakuje bład i juz mnie @!#$%!#$ bierze...pogrzebałem troche w ustawieniach karty grafiki ale niczego konkretnego się nie dogrzebałem...jeśli macie jakiś pomysł to nie wahajcie się i napszcie...napewno sprawdzę wszystkie do osiągnięcia efektów bo ten mój kumpel z powodu Colina 2 kupił kompa a ten mu nie chodzi :/ z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 A moze by tak zainstalować jakiś normalny system np. 2000/XP. A jesli juz sie męczyć z 98 to może pomóc przeinstalowanie systemu, DX, driverów od grafy(najlepiej inną wersje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie podales co to za blad ale sie domyslam o co chodzi z racji tego 9200+W98 poczytaj TEN temat ... jezeli to nie to to napisz dokladnie o co chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja również polecam jaki normalny system :roll: myslę, ze problemy z Collinem znikną. No chyba, ze spróbowalibyście wsadzić jakąś inną grafikę (np Twoją) i zobaczyć, czy pójdzie gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...