PolandMET Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ma się rozumieć :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jak dla mnie to jest caly czas kompletna bzdura, zeby na sile stosowac cos co nic nie daje a tylko mocno obniza wydjnosc bloku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jak dla mnie to jest caly czas kompletna bzdura, zeby na sile stosowac cos co nic nie daje a tylko mocno obniza wydjnosc bloku....kolega jest madrzejszy wiec nei podwazaj jego slow i autorytetu :lol: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Panowie, no przeciez mowie ze nie mam gdzie wetknąc :-> i z tad ten pomysl. Jak zmienie pojemnik to zrobie jak Pan Bóg kaze i bedziecie ze mnie dumni :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Panowie, no przeciez mowie ze nie mam gdzie wetknąc :-> i z tad ten pomysl. Jak zmienie pojemnik to zrobie jak Pan Bóg kaze i bedziecie ze mnie dumni :))))bym Ci powiedzial gdzie go wetknij, ale cenzura by to zablokowala. ciezko jest zrobic jedna dziurke w topie pojemnika?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ojojo ciezko jak ......... a tak poatym to kupic trojnik tez strasznie duzo czasu zajmuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 jeszcze zeby tu ktos wiedzial co to jest trojnik i go mial na sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tiaa w zoologicznym tez pewnie nie maja trojnikow.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 jeszcze zeby tu ktos wiedzial co to jest trojnik i go mial na sklepie :)nie tlumacz juz swojego lenistwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jak chodzi o ilość węża w budzie to ja w tym wypadku jestem chyba największym minimalistą :) http://student.wspa.pl/~czarodziej/foto/zestaw/28.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ja jednak wróce do tematu włsciwego, mianowicie zakupiłem tytułowy blok od kolego LimbyPL i jak tylko będzie to możliwe aumieszcze zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Zdjęcia już wszyscy znają. My chcemy TESTY PORÓWNAWCZE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...