szymlorek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Mam pytanko: "Co radzilibyście kupić na początek przy moim konfigu proca czy karte graficzną" Dodam że na cały zakup mam z 450zł Chodzi mi o to co wymienic w pierwszej kolejnosci bo i jedno i drugie zostanie wymienione ale nie wiem co da wiekszą, odczuwalną zmiane na początek. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilgoldberg Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 proca a grafa zawsze moeze poczekac chyba ze bedziesz krecil proca to qp grafe !!!!!!! moj qmpel puszcza durona 600 na 900i iles tam jeszcze MHz wiec zobacz jak sie kreci i jak cos qpuj grafe!!!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 W Twoim przypadku to raczej na pewno grafa powinna pojsc na pierwszy ogien. Chyba, ze w ogole nie grasz na komputerze. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 pierw grafa, potem proc i pamięci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Grafa, rzecz jasna... i zmien ten kolor w podpisie, bo musialem tekst zaznaczac, zeby go przeczytac*. * czy tylko ja mam ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Grafa, rzecz jasna... i zmien ten kolor w podpisie, bo musialem tekst zaznaczac, zeby go przeczytac*. * czy tylko ja mam ten problem? Najpierw grafe :) JA czytam to bez problemów, a monitor mam oddalony od oczu o 1 metr, więc pora wybrać się do okulisty kolego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Co do tego tekstu, to strasznie mi sie zlewa - niebieski na szarym plus mala czcionka. Z innymi tekstami niemam problemu... jednak chyba juz czas tego okuliste odwiedzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jak mialem comatose to tez mi sie z niebieskim zlewalo, teraz na silverku wszystko widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 najpierw grafa, bo da najwiekszy przyrost wydajnosci w grach, a pozniej proc, zeby tej grafiki nie blokowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...