Skocz do zawartości
MikoB

Problem ze sterownikami do karty TV

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam kartę Hercules Smart TV stereo i w żaden sposób nie mogę zainstalować sterowników. Próbowalem już wszystkie ich wersje ale zawsze występuje ten sam błąd: "Wystąpił błąd podczasa instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane.". Próbowałem też uaktualnić sterowniki poprzez menadżera urządzeń, ale z takim samym skutkiem. Mam Win XP Pro. Z góry dziękuję za pomoc...

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam inny big problem ale dopise sie tutaj bo podobny ;-)

Minowicie mam tam jakas karte TV noname :/ i kiedys znalazlem sobie jakies stery doniej pod WIN XP i wszystko fajnie - ale teraz jak sie przesiadlem na WIN 2003 to mam klopot - 10min od zainstalowania windowsa mialem 10 blue screenoof :/ a wszystko przez stery do tej karty - myslalem ze te z win xp beda ok.

Po drugie jak zainstalowalem dzialajace stery to zas niedziala mi moje oprogramowanie do karty i musze jechac na jakims badziewnym ktore mi nie pasuje i dotego znajduje tylko kilka programoof :/

Jest jakas opcja wymuszenia instalacji sterownika?? tak zeby nie wyskakiwal mi blue screen i nie zrzucalo pamieci ??

Z gory THX za wszystkei odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi