MikoB Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Posiadam kartę Hercules Smart TV stereo i w żaden sposób nie mogę zainstalować sterowników. Próbowalem już wszystkie ich wersje ale zawsze występuje ten sam błąd: "Wystąpił błąd podczasa instalacji urządzenia. Nieprawidłowe dane.". Próbowałem też uaktualnić sterowniki poprzez menadżera urządzeń, ale z takim samym skutkiem. Mam Win XP Pro. Z góry dziękuję za pomoc... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi oba Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 też miałem podobny problem jak chciałem wgrać stery nie z tej karty(jak się okazało potem), spróbuj innych sterów i wskaż je ręcznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja mam inny big problem ale dopise sie tutaj bo podobny ;-) Minowicie mam tam jakas karte TV noname :/ i kiedys znalazlem sobie jakies stery doniej pod WIN XP i wszystko fajnie - ale teraz jak sie przesiadlem na WIN 2003 to mam klopot - 10min od zainstalowania windowsa mialem 10 blue screenoof :/ a wszystko przez stery do tej karty - myslalem ze te z win xp beda ok. Po drugie jak zainstalowalem dzialajace stery to zas niedziala mi moje oprogramowanie do karty i musze jechac na jakims badziewnym ktore mi nie pasuje i dotego znajduje tylko kilka programoof :/ Jest jakas opcja wymuszenia instalacji sterownika?? tak zeby nie wyskakiwal mi blue screen i nie zrzucalo pamieci ?? Z gory THX za wszystkei odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoB Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Próbowałem już instalować ręcznie, a too na pewno są sterowniki na pewno są od tej karty (instalowałem już te z płyty i z internetu)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja wogóle nie instaluje sterów i nie mam problemów. Do kart na bt8xx jest masa softu nie wymagajacego zainstalowanych sterów. Gorzej jest z kartami na innych układach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja mam wlasnie na jakims tamim bt8Xx chyba bt878 i zaden niedziala z tego softu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoB Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Niestety nie jest to tak bardzo popularna karta i nie jest oblsługiwana przez np. bTV, a w MoreTV nie mogę ustawić wartości bez instalacji orginalnego softu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...