johnyse Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam :wink: Mam taki problem :arrow: Gdy chce zapisac wiadomości wyeksportować pisze nie można przeprowadzić eksportu wystapil bład przy inicjowaniu MAPI :arrow: Mam zaistalowana wersje 5.0 jak i probowałem na 6.0 i było to samo :arrow: zaistalowałem także wszystkie poprawki do outloock i eplorera ale i bez nich niedziałało ( na nich było to samo) :arrow: nie wiem kumpel nic nieistalował a mu działa :arrow: dodam że probowałem na swierzo zaistalowanym systemie (bez żadnych dodatkow sam outloock i opragramowanie do karty sieciowej i nic wiecej) :!: :!: :!: POMOCY :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 U mnie tez nie działa exportowanie wiadomosci, ale nie jest mi to do niczego przydatne bo i tak korzystam tylko z OE, a po formacie zawsze importuje sobie ze zrobionej kopii folderu z pocztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wszystko ok z tym że u kumpla działa a u mnie i chciałbym to wyjaśnić lub zrobic tak rzeby działało. po coś to w koncu zostało wymyslone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyse Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 UDAŁO SIĘ Lecz nie tak jak powinno:cry: :idea: Więc zaistalowałem offica 2000 z dodatkiem tylko outloock (eksportowanie mail i importowanie) A tu po restarcie działa dziwne to :?: :idea: moim zdaniem powinno to działać bez żadnych poprawek, kto sie ze mna zgadza to zapraszam na wyjasnienie tematu bo jestem sam ciekaw :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...