KaZi Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a ja juz mam moje creativki 5.1 P580 i SB LIVE! normalnie wypasik ;D to jest to czego brakowalo mi w kompie :] pozdro ;] i wesolych swiat :] hehe niezla jazda jest z tymi glosnikami, bo spodziewalam sie ze beda podobne do poprzednika (model5100) a tu zgacha :lol: bo sa o wiele lepsze - Przy 5100 jak sie zrobilo na 3/4 glosnosci to pierdzialy, a te sa super i graja zajebiscie no to zauwazylem bo dwoch kumpli ma zestawy 5100 ;] a moze powiecie co kupiliscie swoim rodzicom cio?:P ja tatusiowi kupiłem myszke optyczną a mamusi perfumik w takiej zajefajnej buteleczce imitującej piramide :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A ja prezent dostanę (?) dopiero za jakiś czas ;) Nowa żona :) Ale nie zapeszajmy :) PS Ja słyszałem, że pod choinke to przychodzi Gwiazdor a nie Dzieciątko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 To ja sie pochwale: - kaska (od ojca) - kosmetyki (od babci) - skarpetki homemade by babcia :lol: - 50CD na spindlu (od babci) :lol: - pizama (od dziewczyny) - 6-cio pak Carlsberga (od babci) :lol: - zestawy kosmetykow (od dziewczyny) Ja kupilem dziewczynie: - ciuchy w Orsay - zagar scienny w IKEA Wystarczy jak dla mnie :wink: Tak naprawde najbardziej mnie cieszy sam fakt oraz ubostwiam mine mojej dziewczyny jak dostanie cos czego sie w zyciu ide mnie nie spodziewala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 - ciuchy w Orsay Jak ja nie nawidzę tego sklepu... A to mojej byłej ulubiony był. Dla mnie to była "kara" tam z nią chodzić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ok, musialem sobie zrobic prezent sam w tym roku :twisted: dostalem jakies ciuchy a nie o to poprosilem Mikolaja! Takze dla mnie ZALMAN 7000A-ALCU, MAXTOR SATA 120GB i SUNBEAM LIGHT CATHODE niebieski kolor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...