Memphis Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Witam Zainstalowalem menedżer okien xfce4.2.0. Czytalem dokumentacje, cala oficjalna strone i guglowalem. Jeżeli gidześ było, to przeoczyłem. A rozchodzi się o to: jak zmienić domyśłną przeglądarkę www w xfce ?? Domyślna jest mozilla, ale ja wole galeona. Skrócik sobie zrobilem, ale wolalbym, zeby default mogl byc galeon. Szukalem w konfigach, ale tez nic nie znalazlem. Z góry dzięki za help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wydawalo mi sie, ze niadawno wyszlo xfce 4 i najwyzszy numerek to cos w okolicach 4.0.2. No ale to szczegolik. Co do pytania, to slabo guglowales: pierwsze trafienie - http://varmint.moongroup.com/pipermail/xfc...uly/004410.html - spojrzyj na caly watek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Sorry, oczywiście chodziło o 4.0.2. A co do googlowania, to szperałem wczoraj w nocy, po całym dniu męczenia innych rzeczy i byłem już nieźle zamroczony. Dzięki za pomoc i Wesołych Swiąt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wzajemnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 heh, jeszcze jedno. chcialem zapytac przy okazji - chcialbym, zeby podczas uruchamiania srodowiska uruchamial sie tez inny program (w tym przypadku gkrellm). szukalem, ale nie znalazlem. nie wiem, czy to zalezy od managera, czy gdzies indziej trzeba dodac "magiczną linijkę" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Sprobuj do ~/.Xsession lub ~/.xinitrc (zalezy jaka masz dystrybucje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Wielkie dzięĸi :). Zdaję sobie sprawę, ze moje pytania są dla Was banalne, ale skądś muszę się tego dowiedzieć. ;) A szukając nic nie znalazłem. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jesli dobrze pamietam, to w "man X" znajdziesz odpowiedzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...