Majdan Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Mam zamiar kupić sobie LCD 17" ale jeszcze niewiem jaki model.Co polecacie?Kasy mam na niego 4000zł.Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ołnli Sony :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 wejdz tu www.monitor.pl :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 wejdz tu www.monitor.pl :]Już byłem ale niemoge sie zdecydować który model. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Co sądzicie o Neovo 17 c ?Opłaca sie go kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ja osobiscie uzywam neovo i video7 jak juz gdzies pisalem ..... nie mam do nich zastrzezen koszt kolo 3000 jak masz wiecej to zadzwon do nich i sie zapytaj ..... czlowiek tam jest spox i pomoze ci ... nie wcisnie Ci jakiegos chlamu ..... Ten neovo f17 c jest fajowy ja polecam wlasnie tego modelu uzywam :] nie mam do niego zastrzezen w sumie :] tylko ze musze rozjasniac go jak gram w wolfa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A moze Eizo sie znajdzie w tej cenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...