POWER BY AMD Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 tak sobie mysle czy jest sens w ogóle dawać radiatorki na ram nigdy jeszcze nie spotkałem sie z ciepłymi kościami moje chodza na 2.9v i zawsze sa zimne Interesuje mnie jakie kości jak sie grzeją z jakim napieciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Moje się w ogóle nie grzeja bo nie moge napiecia zmienić : D hahah ! :P To samo grafika i chipsety na płycie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 moje sa prawie zimniutkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 240mhz, 3.2V mocno cieple bez przewiewu, z przewiewem od 80mm wentylka jest niezle, letnie sa Hyper X i maja shim'y i musze wymienic polasterki na prawdziwa paste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ale twoje to raczej od napiecie nie od mhz bo ja tu mam 1 wiązacy sie z tym po części problem powyzej 215 jeden cas mi nie idzie na 2 nie wiem czy warto sie tym przejmować ale jak by mnie to duzo nie kosztowało to moze by potraktować kostki napięciem i zrobićcasy na cacy tylko nie wiem własnie czy bede potrzebował jakichś radiatorów. I teraz nie wiem czy to zalezy od kości czy głównie od napiecia bo jak moje sie nie grzeja z 2.9v to mzoe z 3.1 tez nie beda włąsnie se tak nad tym rozmyslam to pomyslałem ze zbiore pare opmini od innych uzytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 2x256mb ddr400 Geila , ja sie nie martwie bo mam miedziane radiatorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja na moich Kingstonach HyperX PC3000 podkreocnych do 470mhz i 3.15V są zimne.. radiatory.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Bez radiatorków, lekko ciepłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 jak mozecie podawajcie napiecie jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 moje bez radiatorkow 240mhz przy napieciu 2,8V letnie :P ale to nawet lepiej ze beda sie troche grzaly wygrzeja sie i pojda wyzej :) :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Az bude otworzylem :P Moje przy 242 i 2.9 V nawet cieplawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Moje żimne. I stwjerdzam ze powjetrze wylatujące z radjatora cpu nagrzewa pamięci. Wstawilem kartke papieru pomjędzy pamięci a radjator i są zimnjutkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 moje OCZ 2700 rev 3.2 tez raczj zimne...moje OCZ 2700 rev 3.2 tez raczj zimne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 elixir 2x256mb 166@185fsb@Cl2.5@2,80v i sa zimniutkie....moze dlatego ze zimne powietrze z procka wieje na nie...nie wiem jak po dluzszej pracy kompa np. 8godzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Sprawdzałem Geile 2X256 cl2 ddr400 i te miedziane radiatorki były mocno ciepławe na 2,9 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajtek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja mam Kingstony FSB 200, Cl 2.5 i napięcie 2.8 V i są w miarę chłodne, bez żadnych radiatorków ani nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 kurde a ja zapodałęm u siebie 3v izaczeły ostro grzaćaz normalnie wyłączyłem kompa i zmiejszyęłm bo były ostro nawet powiem gorące a zdazyęłm odpalić system i zapuscic 3dm to na 2 t4escie przerwałem i bede musiał zapodać radiatorki jak tak mam pytanie czy jest jakaś zasada ze od iluś tam v trza albo wypadało by zapodać radiatorki czy duzo wiecej zalezy od poczególnych kosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 kurde a ja zapodałęm u siebie 3v izaczeły ostro grzaćaz normalnie wyłączyłem kompa i zmiejszyęłm bo były ostro nawet powiem gorące a zdazyęłm odpalić system i zapuscic 3dm to na 2 t4escie przerwałem i bede musiał zapodać radiatorki jak tak mam pytanie czy jest jakaś zasada ze od iluś tam v trza albo wypadało by zapodać radiatorki czy duzo wiecej zalezy od poczególnych kosci ?? moje elixiry kiedys chodzily na 2,9v i tez byly zimne, no moze po katowaniu 3dmarkami grami i innymi badziewiami byly lekko cieple(tak na palec to mysle ze z 25C). Ja uwazam ze to zalezy od kosci...bo jak niekotre pamieci na 2,9v z radiatorkami sa gorace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 OCZ PC4000 EL Gold (@AMD) - 2.9V 220Mhz CL2-3-3-11 38-42 st (w stresie SuperPI 32M) Obudowa 26st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 no własnie tylko nie zły skok na 2.9v chłodne jak by nic nie robiły a na 3v to ciezko palcem dotknąc juz mma radiatoriki takie czerwone z 3ti200 gainwarda tylko nie wiem czy wystarcza dorabia se ktoś na własną reke radiatorki na ramy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 no własnie tylko nie zły skok na 2.9v chłodne jak by nic nie robiły a na 3v to ciezko palcem dotknąc juz mma radiatoriki takie czerwone z 3ti200 gainwarda tylko nie wiem czy wystarcza dorabia se ktoś na własną reke radiatorki na ramy ?? na te radiatorki to moze jakis nadmuch mozna jeszcze zapodac....np. taki maly wentylatorek co by sie go jakos umocowalo..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 moje(podpis) na 2,8V cieple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Może taki coś ci sie przyda ??? http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 na allegro koles sprzedaje takie duze radiatory, miedziane tez ma, 4zl/szt. do tego tasme dwustronno i bedzie ok :) chyba ze ktos woli jakies specjalne do pamieci, to wtedy 35zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 spoko ja se radiatory sam zrobie tylko czy starcza np takie rózowe od gainwarda 3ti nie bede dawał wiecej nic 3v na razie jak kupie an7 to zawita pewnie na ich 3.2v i czy w tedy bede musiał zapodać juz coś wiekszego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 spoko ja se radiatory sam zrobie tylko czy starcza np takie rózowe od gainwarda 3ti nie bede dawał wiecej nic 3v na razie jak kupie an7 to zawita pewnie na ich 3.2v i czy w tedy bede musiał zapodać juz coś wiekszego ??ja mysle ze beda juz solidnie cieple, wiec jakis maly wentylek(taki 60mmx60mm lub mniejszy) mógłby sobie na nie dmuchać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generalCT Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 moje OCZ 2700 rev 3.2 tez raczj zimne Moje też :) 2.9v Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 taki mały OT: A jeśłi ustawie napięcie z deka zawyżone, tak żeby mi się grzały kości pamięci to czy to bezpieczny sposób wygrzewania. I jaki będzie przyrost wydajności (chodzi mi o to czy warto ryzykować). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Vmem 2.9V jest IMO jak najbardziej bezpieczny i nic sie nie powinno stac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Moje OCZ zimne caly czas, chociaz na razie dawalem je max na 2.7V przy FSB 210, wiecej nie probowalem bo bios na razie lypa i mobo ma czkawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...