Liquid Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jaki program polecacie do obróbki plików mp3. Chodzi mi szczególnie o zmiane bitrate np. z 320 na 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 music match jukebox - ja go mam ale jeszcze nie próbowałem obróbki. Wiem tylko że napewno ma dużo opcji przerabiania w tym zmiana bitrate od 320 do 8 no i sa tam jeszcze zmiana formatu na wav mp3pro i windows media audio. Jak cie to interesuje to ten jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 http://download.chip.pl/index/download_ind...d302275ce408cfd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 mmjb ma te zalety że jst też odtwarzaczem a tam chyba są same konwertery. No i chyhba jest darmowy (chyba bo go ściągnąłem skądś a teraz robie upgrade'y) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 A tak w ogóle to co da taka zmiana? Napewno powiekszy rozmiar pliku i napewno NIE polepszy jakosci utworu. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mi własnie chodzi o zmniejszenie rozmiarów plików :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No tak, jakos mi sie źle przeczytało i widziałem te liczby odwrotnie :) A co do programu to ja bym to zrobił: Easy CD-DA Extractor 6 - Easy Audio File Converter. (program łatwo dostepny w sieciach p2p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja do zmniejszaja britte mp3 używam RAZOR LAME. Jest to kodek do mp Lame 3.93 i nakładka graficzna na niego. Bardzo szybko koduje i rozkodowywuje jeszcze szybciej. Sam kodek i nakładne znajdziesz na mp3.wp.pl w dziale programy -> Encoding Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...