Skocz do zawartości
buszi

problem ze ściągnięciem plików w eMule

Rekomendowane odpowiedzi

mam dość dziwny problem. otóż nie moge do końca nic ściągnąć :cry: już 5 plik tak się zachowuje. dochodzi do pewengo momentu i gdy zostaje do ściągnięcie ostatni 9.28 MB to staje!!! i tak stoi już kilkanaście dni i nic!!! możecie mi pomóc????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dość dziwny problem. otóż nie moge do końca nic ściągnąć :cry:  już 5 plik tak się zachowuje. dochodzi do pewengo momentu i gdy zostaje do ściągnięcie ostatni 9.28 MB to staje!!! i tak stoi już kilkanaście dni i nic!!! możecie mi pomóc????

Czasami niektore pliki sa juz rozpowszechniane nie bedac jeszcze ukonczone, stad byc moze kazdy udostepnia taki wlasnie plik, ktorego brakujacej czesci nie ma (albo nie da sie jej namierzyc), powinienes poszukac informacji na stronach o emule o znaczeniach kolorow ktore okreslaja czy dana czesc jest dostepna czy nie.

ale moze byc tez tak ze masz brakujace miejsce na dysku, lub kto wie, 100 innych mozliwosci, ale pierwsza wydaje mi sie najbardziej prawdopodobna :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te pliki akurat są dość stare. poprostu ta część nie jest udostępniona (kolor czerwony) ale ciągne to już od paru dni jest to denerwujące. mam ponad 300 źródeł z których ściągnąłem 98.9% i nawet widać że ludzie to mają tylko nie moge pobrać. więc wydaje mi się że to coś innego. gdyby to był jeden plik to rozumiem ale aż tyle i w tym samym miejscu (zawsze zostaje 9.28MB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi