birdman Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 od kilku dni forum mi sie strasznie muli; transfer jest fatalny; czy macie jakies probemy z laczem czy jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 u mnie loozik :) tylko gy gy czesto pada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Paranoik w ktoryms poscie pisal ze forum ma jakies problemy z lanczem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ja zauwazylem ,ze forum mi wolno chodzi jak jest wiecej niz ~90 userow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...