Mane Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Dla mnie nie porozumieniem jest to ze jestem w Lemańsku a mniej więcej od polowy grania nie ma zadnych gostkow u ktorych mozna konkretnie pohandlowac, poulepszac :). Edytowane 13 Września 2008 przez Mane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Ta zagrywka ze strony gsc z utrata calego ekwipunku w pewnym miejscu byla po prostu smieszna :lol2: Czy oni liczyli na to ze ktos podazy wg ich planu i zostawi za soba caly stuff w tym zupgradeowane bronie :D Dobre sobie.... mogli sobie darowac takie pomysly Edytowane 13 Września 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Co więcej, 10m w bok i 2m w górę była skrzyneczka w której szło wszystko schować :lol:. Idę teraz wyrżnę całą Wolność :) Let's Dance :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Ja jestem w szpitalu. Wyciąłem wszystkich. Tylko ten śmigłowiec lata. Co tam trzeba zrobić aby iść dalej? Albo jestem ślepy albo przejścia jak na razie nie ma, a śmigłowca raczej Vintarem nie zestrzelę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Musisz zestrzelić śmigłowiec ;) Nawet Vintar sobie z nim poradzi bo mały słaaaabiutki pancerz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 gram na nowympatchu i jak narazie jest OK jakby troche lepiej chodzi na dx10 teraz no i wszystkie sowaki mozna na maxa nastawic daje pare screenow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zainstalowałem OL'a i doszedłem do tego samego miejsca co w standardowej grze. Widać dlaczego programiści usunęli pojazdy, każdy npc może je bez przeszkód przesunąć, sama fizyka jazdy też pozostawia wiele do życzenia :rolleyes: Ataki mutantów są faktycznie trudniejsze do odparcia, zabawnym było oglądanie Kontrolera eksterminującego ludzi w Barze :D Ale zmiana statystyk broni była już nieprzemyślana imo, strasznie ułatwiła grę i przysporzyła kilku problemów jak szybko padający npc od questów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Ktoś doszedł na ver. 1.5.04 do Aprogromu? Jeśli tak to proszę o save'a bo potrzebuję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 ja też potrzebuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 @up Ty grałeś na ver. 1.5.04? Nie masz czasami save'a w Powinności? tzn. Aprogromie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 grałem na 1.503 mistrzu.. teraz nie mam zadnego save tylko otego od Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 no i wysypalami sie gra na pulpit i nie uwierzycie ale zobaczylem na chwile niebieski ekran w windows vista ....jestem w ciezkim szoku ale gram dalej bo mialem sava, jestem na poczatku na bagnach i w glownym zadaniu po oczyszczeniu terenu otrzymalem instrukcje zebym utrzymal miejsce do przybycia posilkow, powiem ze dlugo juz czekam i dalej nic ok w koncu sie ruszyli i przyszli wiec to chyba nie bug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) "Wymęczyłem" i ja Clear Sky do końca, wymęczyłem dlatego, ze o ile do momentu dotarcia do Limanska była to całkiem niezła przygoda w której często powiało "obłąkanym" klimatem Zony z SoC. To od momentu wejścia do miasta zrobił się z gry typowy "Kill 'Em All by przejść do następnego etapu shooter". Pomijam celowo aspekt "wersji beta" w jakiej ta gra została wydana, bo to chyba stanie się znakiem rozpoznawczym ekipy GSC. Ja w każdym razie, mimo ze nie żałuje wydanej kasy, to następnym razem nie kupie kolejnej części (o ile wyjdzie) w dniu premiery. Edytowane 13 Września 2008 przez ifrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Jeśli już wrzuciłeś tego screena to ja wrzucę coś co może ktoś ustawi sobie jako tło pulpitu ;) (1280x1024) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "^^" Klimatyczny ten cut-scene na koniec gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "^^" Klimatyczny ten cut-scene na koniec gry ;) szkoda że idenstyczny ja w SoC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 @up Nie rozumiem cie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Jak przejsc dalej palnasze w limansku (szturm na dom za mostem), gdzie znajduje sie przejscie na dalszy etap ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Jak przejsc dalej palnasze w limansku (szturm na dom za mostem), gdzie znajduje sie przejscie na dalszy etap ?po prawej stronie musisz zeskoczyc ze schodow (patrzac na wprost na ten dom ktory szturmowales) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 gdzie poprawej ?, dochodze do autobusu z rozerwanym czesciowo dachem obok, ktorego jest pare kul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 gdzie poprawej ?, dochodze do autobusu z rozerwanym czesciowo dachem obok, ktorego jest pare kul.ahh to juz tam jestes musisz zajsc autobus od prawej strony stoi tam chyba jakas polka czy szafka i dzieki niej dostaniesz sie to autobusu :) sek w tym ze musisz podejsc do niej nisko kucajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) ahh to juz tam jestes musisz zajsc autobus od prawej strony stoi tam chyba jakas polka czy szafka i dzieki niej dostaniesz sie to autobusu :) sek w tym ze musisz podejsc do niej nisko kucajactak tez jest tylko nie moge wejsc do srodka. edit udalo sie :) Edytowane 14 Września 2008 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlimak86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Czy przylaczajac sie np do wolonosci w dolinie mroku, nie bedzie mnie atakowac np jakas inna wroga ekipa (nie lubiaca wolnosci) np powinnosc w aprogromie? Bo nie wiem, czy mozna bez stresowo na kazdej mapie dolaczac sie do kogos innego, ale czy w efekcie nie beda mnie wszyscy atakowac? Wg mnie, sojusz dziala tylko na danej mapie - mam racje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Witam, Gram już trzeci dzień i muszę powiedzieć że szlag mnie trafia. Mam wrażenie że czas w tej części płynie szybciej i po chwili grania znowu zaczyna sie robic ciemno a w nocy to można zapomnieć o graniu. Latarka jest do niczego można jedynie stać i podświetlić sobie cokolwiek ale aby iść do przodu i się gdzieś dalej przedzierać to nie mam sensu. CIEMNOŚĆ - dolina mroku ;| Kiedy będzie jakiś noktowizor do kupienia, Czy w ogóle można spać w tej grze aby nie czekać prawie godziny aż noc minie? help :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlimak86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Mozna dokupic noktowizor u ulepszacza - jest to dodatkowa opcja do kamizelki. Sposob na dzien: zapisz gre i ja wczytaj - z dnia zrobi sie noc i na odwrot :) Wg mnie, ta kiepska latarka podnosi klimat w nocy, szczegolnie na bagnach - gdy nagle zza krzakow wypada na ciebie pare mutantow, a ty zauwazasz je w ostatniej chwili. Poza tym, nie narzekaj, dobrze, ze latarka dziala caly czas, a nie tak jak w fear, ze co chwile pada i trzeba czekac pare sekund az znow sie naladuje - tak mnie to wqrwialo, ze chwilowo zrezygnowalem z gry ;/ Ps: doszedlem do wysypiska, do momentu kradziezy na patchu 1.5.04 i ani razu nie wywalilo do pulpitu, ani nie skopalo mi save'a - wg mnie teraz gra jest w 100% grywalna, bo na 1.5.01 to grac sie nie dalo. Edytowane 14 Września 2008 przez sz.limak86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Ale w nocy widzisz przeciwników którzy mają latarynki na głowie i łatwiej ich zabić ;] Ja przeszedłem całą grę bez noktowizora ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Czy u was też światło latarek przeciwników przechodzi przez ściany? Ja właśnie większość przeciwników zlałem w nocy, bo nawet jak się chowają za czymś to latarka ich zdradza i czekam tylko z Vintarem aż wystawią głowę. Wtedy 1 HS i po wrogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Ślimak, ty mówisz poważnie :blink: Sposób na dzień: zapisz gre i ja wczytaj - z dnia zrobi sie noc i na odwrót jeśli tak to jakaś lipa z grą, ale sprawdzę THX :wink: Aaaaaaa czy gracie w Stalkera pod Vistą ? czy jest sens przechodzić na ten system? Czy jest zauważalna różnica w grafice? Sprawdziłem to nie działa ;( save miałem zrobionego o 00.31 i po ponownym załadowaniu jest dalej NOC ;( :( :( f..k Edytowane 14 Września 2008 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 sprzedałem to dziadostwo za 42 pln(ruską wersje) zainstalowałem 2gi raz żeby obczić czy te pacze cos poprawia .i dawaj fepes podskoczył. ale bugi jak były tak są bandyty łażą po niebie,granaty nie wybuchały, ciołki w misji tam na początku po bagnach gdzie trzeba ich zlikwidować (baze czy cos tam)stali przy traktorze z 10 ,nie wiem zioło palili za traktorem czy co. wiec stali i przebierali nogami tylko(kroki michaela jacksona-moonwalkera robili),no trudno i wtedy chciałem im zapodac ze 3 granaty i po kłopocie,ale granaty 3 niewypały!!!!lub bug.rozpierzchli sie.tom sie skitrał za takimi leżącymi rurami ,i tu ta super inteligencja.podchodzili pojedynczo ze 15 ,co podszedł to strzał w łeb.i tak wybiłem wszystkich.no i podziękowałem temu crapowi no jak ja mam tak wszystkich łatwo zabijać to ja pierdziele taką przyjemność.pograłem jeszcze ze 10 min (a i oczywiście pda nie zaliczył zadania why). przy kosciele dwóch odwróciło sie do mnie plecami jak by stali w kącie za kare i stoją,czekają na śmierć.po tym powiedziałem dziękuję stalkerowi.to ja już wole crysisa którego też obsmarowywałem .do tamtych inteligentów chociaż nie dało sie za blisko podejść,choć z daleka czasem wykazywali sie obojętnością wobec partnera, ale w morde nie stawali tyłem i nic nie robili w konfrontacji w odległości 2 metrów. ach póki mam tego kompa z 8800gt jeszcze 2 tyg to new crysisa choć przetestuje.oby ci sie na mnie nie obrażali i nie stali w koncie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Mozna dokupic noktowizor u ulepszacza - jest to dodatkowa opcja do kamizelki. Sposob na dzien: zapisz gre i ja wczytaj - z dnia zrobi sie noc i na odwrot :) Wg mnie, ta kiepska latarka podnosi klimat w nocy, szczegolnie na bagnach - gdy nagle zza krzakow wypada na ciebie pare mutantow, a ty zauwazasz je w ostatniej chwili. Poza tym, nie narzekaj, dobrze, ze latarka dziala caly czas, a nie tak jak w fear, ze co chwile pada i trzeba czekac pare sekund az znow sie naladuje - tak mnie to wqrwialo, ze chwilowo zrezygnowalem z gry ;/ Ps: doszedlem do wysypiska, do momentu kradziezy na patchu 1.5.04 i ani razu nie wywalilo do pulpitu, ani nie skopalo mi save'a - wg mnie teraz gra jest w 100% grywalna, bo na 1.5.01 to grac sie nie dalo. zapodałbyś save? ja gralem na 1.503 i byłem w czerwonym lesie a chce pograc na nowym patchu ale potrzebuje jakiś save bo od poczatku nie mam ochoty grać. pomozesz koledze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Witam uprzejmie ! Qrcze mam problem z odpaleniem tej gierki na Viście 32-bit. Zainstalowałem najnowszego patcha i nic nie pomogło. Sterki też najnowsze. Macie może jakieś pomysły, sugestie. Wyskakuje tylko komunikat, że nie udało się uruchomić xrEngine.exe i tyle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...