MichalP [xsrx] Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Widzial ktos, gdzies e-sklep z gniazdami molex + piny (zlacza zasilacza) Glownie chodzi mi o zenskie molexy HELPPP! Dodam ze sklepy z elektornika przeczesalem w sieci - moge sie mylic ale nie znalazlem nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 idz na giełde elektroniki we wrocku na pewno znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 :arrow: MichalP - http://www.4max.pl/produkt.asp?g=80&gg=76&id=210 - moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 w wrocku są w każdym szanującym się sklepie z częściami elektronicznymi popytaj u siebie może też są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 w wrocku są w każdym szanującym się sklepie z częściami elektronicznymi popytaj u siebie może też są. Dokladnie, standardowa czesc w kazdym elekltronicznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 i cena chyba ok 1zl komplet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jaki z tego moral? za bardzo zpatrzeni jestesmy w internet panowie.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 i tu sie mylisz :) Ja u siebie mimo ze to nie az takie male miasto mam 2 sklepy elektroniczne... kazdy z nich ma powierzchnie polowy kiosku ruchu a poziom wiedzy sprzedawcow ogranicza sie do tego co pisze na pudelkach.. wiec jak powiesz ze rezystory chcesz pod diody to gosc sie zawiesi... A w sieci w najwiekszych e-sklepach molexow ni ma... 4max- fakt jest ale maja 120% przebitki + brak wysylki tanszej niz 10 zl a to przeca mozna listem wyslac... Nie sztuka jest kupic 10 molexow za 30 zl :) tak by wyszlo w 4maxie... 10 molexow powinno kosztowac mnie max 15 zl z wysylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a widzisz.. w mojej miescinie nie ma zadnego sklepu elektronicznego i zeby cos kupic trza nam do L-cy napierac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ano... te marze w 4Maxie to sa jakies ksiezycowe ... no ale skoro ludzie lubia przeplacac... dobrze ze sa tez inne sklepy, z bardziej normalnymi marzami arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 To ja powiem cos wiecej. Prawie na calym wolumenie w Warszawie nie maja wtyczek molex. Jak sie zapytalem czy cos takiego maja to bylo jedno wielkie 8O 8O 8O Jedyny sklep w ktorym byly i to kupe takich zlaczy (ATX, ATX12 itp) to kolejka byla taka ze az odechcialo mi sie czekac. W niedziele jade tak i zobacze cene i kupie dla siebie pare sztuk. Jak sie wstrzymasz to mogl bym i dla ciebie kupic i przeslac listem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 A podobno Wolumen najwiekszym bazarem elektronicznym jest :). Jak ja szukalem to mi dawali takie takie kwadratowe 4ro pinowe co daja 12V na plyty z P4, i upierali sie ze "Molex nie robi plaskich 4ro pinowych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 upierali sie ze "Molex nie robi plaskich 4ro pinowych". elektronikiem nie jestem.. ale szacunek dla tych Xpedientow.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 To ja powiem cos wiecej. Prawie na calym wolumenie w Warszawie nie maja wtyczek molex... W niedziele jade tak i zobacze cene i kupie dla siebie pare sztuk... poludniowe przejscie podziemne kolo GUS - pawilon chyba 21 (prawie na przeciwko schodow od przystanku tramwajowego w strone Mokotowa) - ten pawilon jest po lewej obok "Semiconductors-costam" (sprzedaje facet i babka) maja MOLEXy duze, male, meskie, zenskie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 benek prawde mowi ;) bylem i maja wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dzieki chlopaki. Trzeba bedzie tam podjechac i troche tego kupic bo cos fajnego planuje zrobic z kablami od zasilki ale troche za laniwy jestem i kasy brakuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 MichalP - a to bedzie dobre? http://www.cyfronika.com.pl/mocy.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 oo to ja tam szukalem i nic :) Dzieki hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 dziwne czy polska taka zacofana u nas (na Slasku) nie dosc ze sa w KAZDYM znanym mi sklepie z elektronika to sprzedawcy sie z czasem nauczyli ze to nie "wtyczka do dysku twardego" :P tylko molex a sa tego 4rodzaje :P (sam molex wiecej robi jeszcze - wuystarczy do biblioteki w eaglu zajrzec (wiem bo dizs przegladame to cwaniakuje :P) meski i zenski w odmianach zwyklych (to co w kompie mamy wiszace albo w przejsciowce no i takie do montazu powierzchniowego - wlasnie taki byl mi potrzebny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a mozna kupic takie wtyczki co sie kabel np. od przycisku power podłacza do plyty glownej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wszystko mozna :P np TU - oslony C-GRID raster 2.54 a na poprzedniej stronie terminalne (koncowki do zadciskania na kablach) jakbys byl z Wa-wy albo bywal to kupisz na WGE (podziemia kolo GUS) - przejscie poludniowe, pawilon 7 - Semiconductors-costam (widac na polkach kolo drzwi takie rozne zlacza i wtyki) PS a co pisalem wczesniej o MOLEX'ach to sie walnalem bo nie pawilon 21 tylko pawilon 6, a 21 to VegaTronik - najdrozszy sklep na WGE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...