fipa Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Cześć! Moja mama poprosiła mnie o poszukanie w internecie jakiegoś programu do prowadzenia kiosku, bo juz po uszy ma papierków. Wiec szukam i nic. Teraz pytam Was. Może ktoś pracuje gdzieś w sklepie, albo zna jakiś program który by sie nadał? Wystarczą nazwy, chyba ze macie jakieś linki to by bylo super. Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dołączam się do pytania: Tylko ja potrzebuje programu do obslugi magazynu, kadr i ksiegi przychodow i rozchodow... znacie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Może coś z tego http://www.insert.com.pl/produkty/sprzedaz..._produkcja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 CDM optima poe Windoze :D nawet niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Poszukuję dokładnie programu (lub kilku mniejszych) do: - prowadzenia jednego magazynu - przeprowadzania remanentu - wprowadzania faktur zakupu towarów z uwzględnieniem ceny netto i ilości - wydawania z magazynu towarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 moj znajomy pisze programy na zlecenie.. jest tani.. www.lemkat.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...