Sklerotyk Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Czy ktoś wie, gdzie można w Krakowie kupić TANIO miedź ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ja kupowalem tu -> http://www.kbhakord.com.pl/pl/ a inne sklepy znajdziesz tu -> http://www.panoramafirm.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 SZUKAJ BYŁO !!! POWAŻNIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyk Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 SZUKAJ BYŁO !!! POWAŻNIE :D Powaznie ??? Jak widzisz juz ktos przed toba dal mi taka rade (na szczescie podal tez jeden wartosciowy namiar - thx gaz), wiec nie wiem po co to piszesz ? Nie miales nic wartosciowego do powiedzenia a chciales koniecznie pokazac sie na forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 SZUKAJ BYŁO !!! POWAŻNIE :D Powaznie ??? Jak widzisz juz ktos przed toba dal mi taka rade (na szczescie podal tez jeden wartosciowy namiar - thx gaz), wiec nie wiem po co to piszesz ? Nie miales nic wartosciowego do powiedzenia a chciales koniecznie pokazac sie na forum ? Takie zasady... sam zakładałęm taki topic o miedzi. A tak pozatym mógłbyś popatrzyć w panorame firm! ,Pokazać lol nie wie czym... ,poprostu przyzwyczaj sie do zasad na tym forum. Uzyłbyś wyszukiwarki to byś nie zakładał następnego głupiego topicu ,który tylko miesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a inne sklepy znajdziesz tu ->http://www.panoramafirm.com.pl A tak pozatym mógłbyś popatrzyć w panorame firm!Czy ty w ogole czytasz co inni przed toba napisali ? :D ... sam zakładałęm taki topic o miedzi. (...) Uzyłbyś wyszukiwarki to byś nie zakładał następnego głupiego topicu Sam sie pieknie podsumowales :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 lol ale sam nie wpadłeś na taki pomysł :o zeby uzyc panoramy firm?? przeciez to powszechnie znane i plecane na tym forum ,ale tobie sie nie chcialo szukać, o tym już było... o panoramie firm o miedzi w krakowie mówie ci używaj wyszukiwarki!! ,bo tu jest duuuzo danych. Nie ma sensu dublować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Nie wystarczy już tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Czy ktoś wie, gdzie można w Krakowie kupić TANIO miedź ?W akkordzie jak już ktoś napisał to miedź dostaniesz - ale czy to jest tanio? - pojęcie względne. Sma ostatnio kupowałem i był nieco kłopot z wymiarami. Musiałem brać kawałki 5x8x2 cm. na topy mogą być np. o grub. 5 mm (tylko z dług. 12cm trzeb dociąć na np. 8 cm). POnadto za cięcie na wymiar dodatkowo sobie liczą. Za 2 kawałki 5x8x2 cm i 3 kawałki 5x12x0,5 cm płaciłem ok. 40 pln z cięciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 na skwerowej 44 - kupowałem kilka rzeczy - czy drogo czy tanio nie wiem, ale blisko centrum krakowa: płaskownik 30x10 - za 20 cm ( 0,55 kg ) - 12,70 zł - 23zł/kg płaskownik 10x60 - 7 cm ( 0,4 kg ) - coś koło 9 zł płaskownik 5x60 - 7 cm ( 0,2 kg ) - połowe tego co wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyk Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 tomasir, elf_ bardzo wam chlopaki dziekuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 A może ktoś wie gdzie takie sklepy sa w Warszawie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...