Skocz do zawartości
Sklerotyk

Miedź w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

SZUKAJ BYŁO !!! POWAŻNIE :D

Powaznie ???

Jak widzisz juz ktos przed toba dal mi taka rade (na szczescie podal tez jeden wartosciowy namiar - thx gaz), wiec nie wiem po co to piszesz ? Nie miales nic wartosciowego do powiedzenia a chciales koniecznie pokazac sie na forum ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZUKAJ BYŁO !!! POWAŻNIE :D

Powaznie ???

Jak widzisz juz ktos przed toba dal mi taka rade (na szczescie podal tez jeden wartosciowy namiar - thx gaz), wiec nie wiem po co to piszesz ? Nie miales nic wartosciowego do powiedzenia a chciales koniecznie pokazac sie na forum ?

Takie zasady... sam zakładałęm taki topic o miedzi. A tak pozatym mógłbyś popatrzyć w panorame firm! ,Pokazać lol nie wie czym... ,poprostu przyzwyczaj sie do zasad na tym forum. Uzyłbyś wyszukiwarki to byś nie zakładał następnego głupiego topicu ,który tylko miesza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a inne sklepy znajdziesz tu ->http://www.panoramafirm.com.pl

A tak pozatym mógłbyś popatrzyć w panorame firm!

Czy ty w ogole czytasz co inni przed toba napisali ? :D

... sam zakładałęm taki topic o miedzi. (...)

Uzyłbyś wyszukiwarki to byś nie zakładał następnego głupiego topicu

Sam sie pieknie podsumowales :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol ale sam nie wpadłeś na taki pomysł :o zeby uzyc panoramy firm?? przeciez to powszechnie znane i plecane na tym forum ,ale tobie sie nie chcialo szukać, o tym już było... o panoramie firm o miedzi w krakowie mówie ci używaj wyszukiwarki!! ,bo tu jest duuuzo danych. Nie ma sensu dublować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie, gdzie można w Krakowie kupić TANIO miedź ?

W akkordzie jak już ktoś napisał to miedź dostaniesz - ale czy to jest tanio? - pojęcie względne.

Sma ostatnio kupowałem i był nieco kłopot z wymiarami. Musiałem brać kawałki 5x8x2 cm. na topy mogą być np. o grub. 5 mm (tylko z dług. 12cm trzeb dociąć na np. 8 cm).

POnadto za cięcie na wymiar dodatkowo sobie liczą.

Za 2 kawałki 5x8x2 cm i 3 kawałki 5x12x0,5 cm płaciłem ok. 40 pln z cięciem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na skwerowej 44 - kupowałem kilka rzeczy - czy drogo czy tanio nie wiem, ale blisko centrum krakowa:

płaskownik 30x10 - za 20 cm ( 0,55 kg ) - 12,70 zł - 23zł/kg

płaskownik 10x60 - 7 cm ( 0,4 kg ) - coś koło 9 zł

płaskownik 5x60 - 7 cm ( 0,2 kg ) - połowe tego co wyżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi