arthi Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Chlopaki orientujecie sie moze jakie warunki panuja na Skrzycznym, mozna pojezdzic na desce, jak wygladaja trasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Nie wiem jak Szczyrk, ale wczoraj przyjechałem z Wisły i nawaliło tyle śniegu, że ludzie odkopywali samochody... Warunki ekstra, nie ma na co czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Sniegu duzo ale niestety pojawia sie juz lodoszren. Gorale zaspali, ratrakow na trasy nie puscili i np FISowska na Duzym jest miejscami wyjezdzona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 FISowska jest przez 70% sezonu wyjezdzona bo wszyscy tam jezdza :), a w ferie i weekendy jest szczegolnie duzo lodu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wiadomosc z pierwszej reki, wlasnie wrocilem! Warunki na Skrzycznym na dzien 4 stycznia 2004 - kaskada, oblodzona, nieprzygotowana, mialem okazje zobaczyc jak GOPR wyglada w akcji, warunki bardzo trudne! - fis, sztucznie nasniezany (jak dobrze policzylem 4-5 suszarek), nieprzygotowany ratrakami, rowniez miejscami sporo lodu, troche trawska! warunki trudne, miejscami troche mniej, a miejscami bardziej ;) - ondraszek, najlepszy, najprostszy, tam krecilo sie najwiecej ludu, sierot, troche lodu, wiecej sniegu, brak trawska, warunki dobre :) - doliny, wiadomo nasniezane (chyba 2-3 suszarki), nieprzygotowane, warunki dobre! Mam tez inna wiadomosc, bylo stosunkowo malo ludzi po 13 na krzeselka wchodzilo sie prawie bez kolejki! Zjezdzac mozna bylo wlasciwie tylko od dolin w gore, nizej trawa, lod, kamienie, fatalnie! szkoda deski, nart czesc osob decydowala sie na powrot krzeselkami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...