goram Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Da sie podkrecic P4 2 ghz z płytą głóną D8..GB??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Mozesz jeszcze raz nazwe płyty podać :?: Bo na p4 to się dobrze nie znam, ale o takiej płycie to nie słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 niechciało mi sie podawać ałej nazwy :D to jest tak: D850GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 A więc to jest płytka na Rdramyy :?: A jaki producent płyty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 niechciało mi sie podawać ałej nazwy :D to jest tak: D850GBCo to za producent plyt ? Jedynie wiem, ze zasuwa na chipsecie i850 i oczywiscie bzdety z tym chipsetem zwiazane, ale co to jest za plyta ??? Nawet na najlepszych plytach wiele z tego willamate niw wyciagniesz. Pewnie z 2.3Ghz a;e jak bedziesz mial szczescie |:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Nie jest to Intel? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 To jest Intel, na 100% :D. No własnie ciekawe czy da sie P4 podkręcić na płycie intela , bios nie pozwala. Może jakiś układ sterujący do płyty dolutować . Jakieś pomysły ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jak mi facet probowal wcisnac (wlasciwie nie mi tylko znajomemu ale przy mnie) zestaw Intel + Intel to ja jako jednego z argumentow uzylem brak OC. On mi powiedzial ze jestem w bledzie, co mial na mysli to tyklo on jeden wie. Chyba ze chodzilo mu o az dwie mozliwosci 100 i 133Mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Taaaa to jest Intel D850GB kijowa płyta chyba nic sie nieda zrobic........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...