J@cako Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 AS ROCK to chyba rzadko spotykane płyty , jaką mają jakość i wydajność ? Szczególnioe chodzi o model ASROCK P4VT8 AGP x 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jest to płyta moze ciut lepsza od plyt ECS, czyli jakosc jest nieduza. Z tego co wiem, jedynym plusem jest to, ze kiedy trafi do serwisu dosyc chetnie i szybko wymieniaja ja na nowy egzemplarz! Na Twoim miejscu bym nie kupowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Cena powinna swiadczyc o jakosci... Asrocka kupuja ci, ktorzy nie zadaja zbyt wielu pytan (w kwestii komputerowej). Krycho, MSI tez chetnie i w miare szybko wymieniaja na nowe - przynajmniej dla mnie wymienili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 No w sumie masz racje, pare tygodni temu skladalem komus kompa na plycie MSI,ktora nie dzialala, po kilku dniach dostalem nowa!To fakt! ASROCK to idealna płyta do komputera LOWEND za 999 zł :) z hipermarketu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...