Hubert Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Mam barracuda IV 20GB i chcialbym dokupic jakis 40GB.Tyle ich jest ze nie wiem jaki wybrac. Cena najlepiej do 450zl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Oh my god not again............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 już nie mogę 8O niedobrze mi się robi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ile można, teraz to nawet mnie to dobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 tak, ale to jest chyba najwiekszy prblem przy kupni kompa, ja tez sie zastanawiam i to nad barakiem maxtorem i ibm vancouver i sam juz nie wiem raczej baraka nie wezme, chyba zdecydouje sie na maxtora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 teraz to bym chyba kupił WDC to z 8MB cashu. ktoś ma ten dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 teraz to bym chyba kupił WDC to z 8MB cashu. ktoś ma ten dysk? a czy przpadkiem 8mb nie maja tylko te od 80 gb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Seagate vs Maxtor leb w leb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja mam tego Caviara 80gb z 8mb cachem-powiem krótko W Y J E B I O Z A chowają sie wszystkie baraki i maxtory to zdecydowanie najlepszy i najmniej awaryjny ze wszystkich dostęonych dysków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 teraz to bym chyba kupił WDC to z 8MB cashu. ktoś ma ten dysk? a czy przpadkiem 8mb nie maja tylko te od 80 gb ?? No wlasnie, jak to jest z tymi Caviarami... Jesli 40GB tez maja 8mb cachu to bym sie ucieszyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 no niestety najmniejszy caviar z 8mb cachem to 80gb a wierzcie mi-jest wart tych pieniędzy (ok.580zł) hdd miałem juz 4 -zaden z nich nie może się równać z tym caviarem(były wsród nich barracudy4-to rozpacz ,samsung-oprócz tego że bezawaryjny to żadnych zalet i maxtor -po caviarze najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Polecam Baracude IV + baaardzo cichy :) + szybki :) + nie psuje się :) - troszku sie grzeje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Barracuda IV only Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Co chcecie ankiety o dyskach chyba nie bylo :))) ale temat byl walkowany w kazda strone juz hehe. Moj glos: Seagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Seagate ST317242A 17 GB ATA66 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 BIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Seagate ST317242A 17 GB ATA66 :mrgreen:To jest jakis Medalist? Sam mialem kiedys medaliste 4,3 GB, uwazam ze byl duzo bardziej user friendly niz dzisiejsze U5 i 'cudy - byl prawie nieslyszalny! Przy moich 50 gigach (10+40) nie idzie wytrzymac :( Aha, a jesli chodzi o dyski - 3x NIE dla Maxtora - ich nawet nie mozna zareklamowac! Jeden pin zlacza jest minimalnie wygiety i juz po ptokach, nie wygrasz z nimi chocbys chcial! Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1. To jest jakis Medalist? Sam mialem kiedys medaliste 4,3 GB, uwazam ze byl duzo bardziej user friendly niz dzisiejsze U5 i 'cudy - byl prawie nieslyszalny! Przy moich 50 gigach (10+40) nie idzie wytrzymac :( 2. Aha, a jesli chodzi o dyski - 3x NIE dla Maxtora - ich nawet nie mozna zareklamowac! Jeden pin zlacza jest minimalnie wygiety i juz po ptokach, nie wygrasz z nimi chocbys chcial! 1. Ja mam Seagate Medalist 6531 (6,5GB) i juz taki cichy nie jest ale dziala idealnie. 2. To raczej zalezy od sklepu gdzie kupujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 2. Aha, a jesli chodzi o dyski - 3x NIE dla Maxtora - ich nawet nie mozna zareklamowac! Jeden pin zlacza jest minimalnie wygiety i juz po ptokach, nie wygrasz z nimi chocbys chcial!2. To raczej zalezy od sklepu gdzie kupujesz.Hmm... raczej od dystrybutora. Ten 3miejski nie uznaje czegos takiego jak reklamacja... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Hmm... raczej od dystrybutora. Ten 3miejski nie uznaje czegos takiego jak reklamacja... Dziwne zwyczaje w 3miescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 2. Aha, a jesli chodzi o dyski - 3x NIE dla Maxtora - ich nawet nie mozna zareklamowac! Jeden pin zlacza jest minimalnie wygiety i juz po ptokach, nie wygrasz z nimi chocbys chcial!2. To raczej zalezy od sklepu gdzie kupujesz.Hmm... raczej od dystrybutora. Ten 3miejski nie uznaje czegos takiego jak reklamacja... Pozdr... Dziwne, dystrybutor nie uznaje reklamacji ? A o federacji konsumentow slyszales kiedys ? Zadzwon do nich, udzielaja pomocy bezplatnie, i nie popuszczaja jezeli masz racje. Wiem cos o tym bo juz korzystalem z ich pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ankieta mowi yba sama za siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 jasne ze mowi za siebie :D Seagate jest jak narazie najpopularniejszy mimo jego poceniu sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie uznaje reklamacji ? A o federacji konsumentow slyszales kiedys ? Zadzwon do nich, udzielaja pomocy bezplatnie, i nie popuszczaja jezeli masz racje. Wiem cos o tym bo juz korzystalem z ich pomocy :) Slyszalem... bede sie musial wybrac do nich bo pewna trojmiejska firma komputerowa (nie bede podawal nazwy, sami zgadnijcie - cztery litery, pierwsza - A :P) orżnela mnie na ponad 600 zeta i przez pol roku pozostaje bez karty i bez pieniedzy, jedynie z duplikatem rachunku (tem kwitek wyblakl...) ktorego firma nie honoruje :P Moze macie jakies pomysly jak odzyskac kase??? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Po pierwsze ankieta i wyniki mowia same za siebie . Ale napewno WD z 8 Mb cachem jest niezly wyczesem . Maxtory tez sa niezle . Jednak jak juz pare razy mowilem ,Seagate w tym momencie sprzedaje najwiecej na swiecie, i procentowo sa to ogromne roznice na korzysc tej firmy , co wiecej wiele firm od nich kupuje podzespoly . Jezeli chodzi o awaryjnosc BIV to jest ona zafalszowana , bo ile osob na tym forum ma Barracudy , a ile Caviara z 8 Mb cachem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 zNOWU BRAKUJE RUBRYKI INNE. Ja mamo Fujitsu i polecam, jest cichy i szybki (7200 a ile keszu to ja jusz nie wim bo ja jezdem farmer ;)) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mhm qrde czyli wiecej glosow na seagate mhm dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 mhm qrde czyli wiecej glosow na seagate mhm dziwne... Dziwne ??? Z czego to wnosisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...