sir Afeen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Koniecznie oglądnijcie ten filmik!! Ja w tej chwili zbieram się z ziemi 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 bardzo ciekawa technika, nie widzialem takiego czegos jeszcze picking, tapping, slaping :D lol wszystko na raz fajnie to mu wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 kiedys bylem na koncercie, gdzie facet taka technika gral trzeba przyznac, ze bardzo efektowna, ale nie do kazdego typu muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Hehe, no niezły koleś, macie może tabulatury do tego kawałka, rotfl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Hehe, no niezły koleś, macie może tabulatury do tego kawałka, rotfl. no można by poszukać, może zagalibyśmy to na 2, 3 gitary... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 http://www.fulara.com/video/Adam_Fulara-BWV_848.avi Adam fulara tez niezle sobie pogrywa na gitarze dwugryfowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 http://www.fulara.com/video/Adam_Fulara-BWV_848.avi Adam fulara tez niezle sobie pogrywa na gitarze dwugryfowej :) Oglądałem i jestem pełen podziwu dla umięjetności tego gościa, ale... no qrcze chciałbym zachować powagę bo wiem, że potrzeba koncentracji zeby tak zagrać, ale robi takie okrutne miny, że no nie moglem powstrzymać śmiechu... :D Puściłem to mojej matce, która z zawodu jest muzykiem i stwierdziła, że powinni mu przytrzymać waltornię to jeszcze by coś zagrał dodatkowo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...