krogoth111 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No więc jak mówiłem, dziś byłem w Poznaniu i kupiłem Geile Dual DDR 2x256mb PC4000 (500mhz) Jednak w komputronik`u i barwkomp`ie na zdjęciu tych kości widać że pisze DUAL CHANNEL. U MNIE NA NICH NIE PISZE !!!!!!! Tylko że to Geil. Timingi 2,5-7-4-4 PC 4000 I model: GL5124000DC Obydwie kostki taki sam model ale nie o to chodzi. Czy mnie oszukali ??????? Kości niby dostałem w pudełku od Dual`ów ale... Jak to zwykle jest otwarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos99 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 nikt cie nie oszukał,poprostu nie ma jakiejś idiotycznej naklejki.Jeśli masz swa identyczne moduły to pchaj je do duala.Każde pamięci działają w dualu pod warunkiem że mają zapisane identyczne informacje odnośnie timingów w SPD czyli 2 identyczne kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Najpierw sprawdz jak Ci śmigają w dualu. Jak niebędą chciały to zacznij się martwić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Dobra działają w dual`u ale dopiero przy napięciu 2,8v a nominalne mają 2,65 ;((( Na dodatek 2,8v to max jaki mogę ustawić w biosie ;((( Ehhh to sie w ich O/C nie pobawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Czyli ktoś sobie je paruje ;) Geile w oryginalnych dualach mają napisane dual channel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 u mnie chodza az milo patrzec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...