Maxim Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam. Ostatnio gość na allegro miał do sprzedania takie własnie pamięci. Zaciekawił mnie czas dostępu i cena... Mówił że u niego pamięci chodzą na 400mhz i cl2,5. Z czasu dostępu wynika, że poszły by o wiele więcej. Miał ktoś z was do czynienia z takimi pamiątkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 podaj link do aukcji albo coswięcej.BTW - pierwsz słyszę o pamiećiacg samsunga 4 ns :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19353165 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Thx za linka Kowiczek. Nie mogłem znaleźć tej aukcji. Nie biore tych pamięci, wezme coś sprawdzonego. Nie wydaje mi sie że mają 4ns i chodzą tylko przy cl2,5 na 400mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja mam 266(czau dostępu nie pamiętam, a grzebać w kompie mi się nie chce) ale chodzą na 400Mhz przy CL2,5 i troszke wyrzszym napięcju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Bzdura. Samsung koduje oznaczenia czasu dostepu i koncowka TCC4 wscale nie oznacza czasu dostepu. Jest on zakodowany i by sie dowiedziec ole wynosi trzeba poszukac w pdf`ach na stronie producenta. Poza tym nie jest to oryginalna pamiec Samsunga tylko jakis noname na kostkach Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Kostki Samsunga to są, ale pamięci nie, paięci samsunga mją nalepke z napisem Samsung made in china i coś tam, a te takiej nie posjadają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 najlepiej szukajcie TCCC albo TBC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 hehe to jak ja mam tcb0 to mam 0ns :) a tak serio to mam kostke siemensa na kosciach samsunga tez 266 i biega bez zadnego problemu jako 400 bez podnoszenia napiecia :) niestety procek takich magistrali nie toleruje :/ cas jest wtedy 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...