soltys Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 jakimis sznurkami czy jak? :roll: a drugie pytanie, ktory cooler do tego polecacie, najlepiej zeby mial <28dB z gory dzieki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 eeeeeeee wentylator czy cały COOLER wentyl śrubami cooler pasta na rdzeń, na rogach kropelke kropelki lub inny klej) i sie trzymać :D ja mam tego i sie trzyma jak założyć masz w FAQ chyba ??? szukajka nie boli UPADATE: Tu jak przykleić (tam jest o ram'ie, ale u mnie się trzyma) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8033 a tu jak wyszlifować GPU http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8073 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 mozesz tez wywiercic w radiatorze dziury o taki rozstawie jakie ma karta i na sruby przykrecic radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 tu opis w uproszczeniu :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=678...ghlight=#678033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 mam nadzieje ze ci to pomoze nie ma mdokładnego zdjecia karty wiec pokazałme na chipsecie na karcie uzyłęm po proscu długich srubek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 moge jeszce tozapodać, jakośc nie najlepsza bo to aparat z moje marnego t300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ale wentyl... to 120*120 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 nie to ten orginalny z 6000cu 92mm zalmana jak bym tam 120mm zapodał to by mi wywiewało karte z agp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 nie to ten orginalny z 6000cu 92mm zalmana jak bym tam 120mm zapodał to by mi wywiewało karte z agp :P co za gosc :wink: ja raczej skromnie teraz na pamieciach mam wieksze radiatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 to moze ja ci jeszcze pokaze moja wczesniejsz a karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 no podoba mi sie. naprawde fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 no tyle wiem, srubki mam w radiator wkrecic....ale jakie surbki i jakie gwinty :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 no tyle wiem, srubki mam w radiator wkrecic....ale jakie surbki i jakie gwinty :| eeeeeeeeeeee no........... masz karte? to zmierz sobie srednice otworow.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hmm, no tak, srubki wkrece ale musi cos byc z drugiej strony zeby one nie wylecialy z tego radiatora...jakies nakretki, tylko jak je wlozyc, skoro te srubki wywierci sie miedzy zeverkami ? sorki za takie pytania, ale ja zielony jestem jesli chodzi o srubki i wiercenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ehh poprosu dajesz srubki od strony radiatora a nakretki od strony drugiej pcb , nie sapomnij o podkladkach pod nakretki , coby zwarcia nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ja wiem ze od drugiej strony, tylko ze jesli sruba wkreci sie akurat miedzy zeberka to nakretki nie wcisne...czy wcisne? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hmm, zwykla wiertarka wystarczy? tzn wiem ze odpowiednie wiertla, ale czy cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 wszytko "zwykłe" ci wystarczy to aluminium bardzo miękii metal nic nie powinno sie stać!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 thx, bedziemy probowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ehh poprosu dajesz srubki od strony radiatora a nakretki od strony drugiej pcb , nie sapomnij o podkladkach pod nakretki , coby zwarcia nie bylo a robiles tak bo ja probowalem i nie bylo latwo - "zepsulem" nawet 1 radiator :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45141 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19753896 czy ten radiator moge przykleic? tzn posmarowac pasta i w rogach dac kropelke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19753896 czy ten radiator moge przykleic? tzn posmarowac pasta i w rogach dac kropelke? No nie wiem jakie to cos ciężkie jest ale powinno się trzymać MOJE SIE TRZYMA :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ehh poprosu dajesz srubki od strony radiatora a nakretki od strony drugiej pcb , nie sapomnij o podkladkach pod nakretki , coby zwarcia nie bylo a robiles tak bo ja probowalem i nie bylo latwo - "zepsulem" nawet 1 radiator :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45141 :!: Jasne ze probowalem , :D , tylko trzeba mocno odgiac zeberka . , oczywiscie jest inne wyjscie , baaardzo dlugie stuby :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19753896 czy ten radiator moge przykleic? tzn posmarowac pasta i w rogach dac kropelke? No nie wiem jakie to cos ciężkie jest ale powinno się trzymać MOJE SIE TRZYMA :roll: :roll: a czym dokladnie to przykleiles? ile wazy twoj cooler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 nie to ten orginalny z 6000cu 92mm zalmana jak bym tam 120mm zapodał to by mi wywiewało karte z agp :Paj bez przesady u mnie siedzi sobie 100x100 (wcale nie duzo mniejszy od 12x12) i jakos nie wieje strasznie - puszczam na 7V i chlodzi spoko, a ze odkleil sie ze spodniej strony karty, to go polozylem na odwrocie karty (czyli chlodzi rdzen tylko od tylu) i to calkowicie starcza i karta stabilnie mi np. chodzi na 320/610:P tu4200 apropos tematu, to najlepiej nawiercic pare dziur i na sruby - jak sruby nie wejda pomiedzy zeberka to zeberka nalezy rozszerzyc w tym miejscu czyms (srubokret?) glowke od sruby zeszlifowac zeby byla ksztaltu prostokata i wtedy wejdzie pomiedzy finy radia - wsio:) z reszta bylo juz o tym kiedys 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19753896 czy ten radiator moge przykleic? tzn posmarowac pasta i w rogach dac kropelke? No nie wiem jakie to cos ciężkie jest ale powinno się trzymać MOJE SIE TRZYMA :roll: :roll: a czym dokladnie to przykleiles? ile wazy twoj cooler? jak przykleiłem link w drugim topicu a ile waży to nie wiem :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20167013 a co myslisz o tym? 220gr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 waży 220gm więc chyba powinien sie trzymać TYLKO UWAGA dziś bracisze bawaił sie kompem i wentyl odpadł, ale poprostu przez "rzucanie komputerem" wieć jeśli nie będiesz "rzucac komputerem" to powinien sie trzymać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a twoj to co to jest? mozesz podac nazwe/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jakis tam titan, zdjęcie :roll: :roll: :roll: nazwe nie wiem ku[iłem go na allegro razem z box'owym cooler'em od celka za 11 zika :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...