Skocz do zawartości
reed

TATTOO

Co myslisz o tattoo ?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myslisz o tattoo ?

• Jest O'K
      27
    • Nie podoba mi sie
      2
    • Mam i jestem za :)
      11
    • Mam i zaluje tego :(
      1
    • Nie mam, ale bede mial !
      21
    • Nie mam zamiaru miec !!!
      24
    • Co to jest tattoo ?
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Reed mam pytanka do Ciebie

1. jak miales robiony na plecach ten tatuaz to mocnno napieprzalo? precei na kręgosłupie brrr

2. jakbym zrobił sobie tatoo na ramieniu, jeszcze dlugo cwiczyl na silowni, nabral bym masy to ten tatoo by sie pokrzywil porozciagal badziewnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez planowalem taki malutki siakis, skromny itp, itd

no i popatrz co w ciagu 3 lat mam na pleckach , a bedzie jeszcze troszke wiekszy  8)

A ja myślałem, że leczysz kompleksy i wkleiłeś sobie zdjęcie jakiegoś bandyty z amerykańskiego filmu żeby budzić respekt jako moderator... heh, a to dobre :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed mam pytanka do Ciebie

1. jak miales robiony na plecach ten tatuaz to mocnno napieprzalo? precei na kręgosłupie brrr

2. jakbym zrobił sobie tatoo na ramieniu, jeszcze dlugo cwiczyl na silowni, nabral bym masy to ten tatoo by sie pokrzywil porozciagal badziewnie ?

Hmm............

ad 1 - Powiem ci ze napieprzalo jak cholera, ale nie caly czas, skora w koncu jakby traci czucie, i mozna wytrzymac, ale po pewnym czasie znowu zaczyna napie....c :?

W ogole w niektorych miejscach bardziej napieprza, szczegolnie tam gdzie masz bardzo blisko do kosci, no i okolice sutkuff 8O

Z wlasnych doswiadczen wysnulem wniosek ze okolo 2h na raz to max :o

ad 2 - Jest duza szansa na skopanie tattoo podczas rozwjania miesni, osobiscie tego nie widzialem na zyfca, ale moj tatuator zapodawal mi rozne fotki

miedzy innymi wlasnie takie, to wygladalo jakby pigment pod skora troche sie porozlewal, bynajmniej nieciekawie to wyglada :? podobnie jak kapniesz wode na cos pomalowanego flamastrem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce sobie zrobić coś takiego na przedramieniu :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Dołączona grafika

Ciekawy kolorystycznie , tylko jedna sprawa :

co bedzie, jak za X lat kapela przestanie ci sie podobac ?

Tattoo jednak ci zostanie, na zawsze

dobrze to przemysl, zanim zapodasz sobie cos tak zobowiazujacego 8)

Jestem pewien na 100%, że mi się podobaćnieprzestanie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki tatoo z nazwami kapel, firm, a nawet swojej ukochanej osoby jest troche poronione. Nie wiadomo co jest nam pisane, a poki mamy malo lat to o tym nie myslimy :P

Tez mam ochote na tatooaz ale po pierwsze nie pragne go az tak bardzo zeby wydac ponad 200 pln na fajna sztuke. A takie za 100 pln mnie nie interesuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie zdawalo ze pozadnie wykonany w pozadnym studiu to ok 800zł kosztuje

Wszystko zalezy :

- jaki duzy

- jak bardzo skomplikowany wzor

- jakie kolory

Nie ma czegos takiego jak robienie tattoo i placenie tylko "od metra" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien na 100%, że mi się podobać nieprzestanie  :twisted:

Hmmm, i tak i nie. Ja np mam logo Biohazarda od jakichs szesciu czy siedmi lat, i jak na razie wciaz mi sie podoba - nie wiem jak bedzie za n lat, ale to w koncu znak, logo, a nie jakis napis.

BTW Napisow - znajomy mial studio tattoo, kiedys wpadla laska, zeby jej na wewnetrznej stronie ust wytatuowac inicjaly chlopaka - strasznie sie uparla, a po miesiacu przyszla jakos przerobic, bo zmienila chlopaka :)

a mi sie zdawalo ze pozadnie wykonany w pozadnym studiu to ok 800zł kosztuje

Wszystko zalezy :

- jaki duzy

- jak bardzo skomplikowany wzor

- jakie kolory

Nie ma czegos takiego jak robienie tattoo i placenie tylko "od metra" :P

Dokladnie!

Na szczescie dla mojej kieszeni jak juz wspomnialem znajomy mial studio, wiec kazdy obrazek procz bolu kosztowal mnie symboliczna flaszke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi