Vadeer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ojoj, ten film jest starawy. Nigdy nie zakladalem topica bo myslalem, ze kazdy juz go widzial :) Mam obydwa te filmiki. Ten z q2 tez jest niezly. Najbardziej podoba mi sie wykorzystywanie roznych powerupow do powstrzymywania drzwi przed zamykaniem :) a masz jakiegos ftp'a aby wrzucic ten z q2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Dzieki za wczesniejszego linka ale nie chodzio mi o jakiegos paka do gry (pewnie replay jakis). chodzilo mi o praktyczny filmika jak z q1 (ma chyba za 160mb). a co za roznica demo czy film ? przeciez jedno i drugie oglada sie tak samo :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Dzieki za wczesniejszego linka ale nie chodzio mi o jakiegos paka do gry (pewnie replay jakis). chodzilo mi o praktyczny filmika jak z q1 (ma chyba za 160mb). a co za roznica demo czy film ? przeciez jedno i drugie oglada sie tak samo :mrgreen: No tak ale zeby obejrzec demo trzeba miec zainstalowanego Q2 czego ja nie mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 To juz Twoj niewybaczalny blad :) I tak wieksze wrazenie robi to jak sie oglada jako demo a nie avik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 no to FiDO bedziesz musial jeszcze q2 dorzucic :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Na początku, jak pojawił się temat nie chciało mi się tego zasysać, ale tak mnie to ciekawiło, że dzisiaj to zrobiłem. Zassałem......... obejrzałem....... NO COMMENT. Powiem tak... po obejrzeniu tego swiat juz nigdy nie bedzie taki sam ;) Niestety to prawda :( POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Hej, ten plik demo do Quake 2 jest jakiś skopany- Rar mi twierdzi ( a mam wersję 3.3), że plik "unexpected end of file" czy coś takiego, czyli jakby niedociągnięty, a przez IE czy Flash geta- nie robi mu różnicy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ojoj, ten film jest starawy. Nigdy nie zakladalem topica bo myslalem, ze kazdy juz go widzial :) Mam obydwa te filmiki. Ten z q2 tez jest niezly. Najbardziej podoba mi sie wykorzystywanie roznych powerupow do powstrzymywania drzwi przed zamykaniem :) a masz jakiegos ftp'a aby wrzucic ten z q2 Sorry ale nie moge zakladac FTP poniewaz jestem za maskarada, a to sie rowna z tym, ze nie posiadam IP :/ Musisz byc zalogowany na fileplanet http://planetquake.com/qdq/q2dq2.html Zreszta mozna chyba go gdzies indziej znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 no to powiem tak niektorzy mowia ze kolesie sa dobrzy :) moze i tak ale nie sadze zeby wymiatali w 1v1 czy tdm tak jak na filmiku :) to tylko tricki i pewnie pracowali nad nimi bardzo dlugo :) ogolnie spoko ale wole demo od filmu :) mimo wszystkoi Quake Done Quick spox :D lepsza wersje z q1 niz z q2 chociaz i jedno i drugie to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 no to FiDO bedziesz musial jeszcze q2 dorzucic :mrgreen:Ta... juz wrzucam :D Slayer: sorki, faktycznie plik byl uszkodzony, bo przerwalo mi upload 2kb od konca pliku i nie zauwazylem, teraz juz jest dobrze, link ten sam, dodatkowo wrzucilem plik q2dq2.sfv (w tym samym katalogu) zeby mozna sobie sume kontrolna sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mozecie podac normalnego urla gdzie bede mogl sciagnac film za pomoca DAP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 No, ten q2dq2 też wypas, ale wiecej się uśmiałem przy qdq ;) Polecam odpalać te dema na zmodowanych graficznie grach np. do Quake 2-Quake2Max :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ojoj, ten film jest starawy. Nigdy nie zakladalem topica bo myslalem, ze kazdy juz go widzial :) Mam obydwa te filmiki. Ten z q2 tez jest niezly. Najbardziej podoba mi sie wykorzystywanie roznych powerupow do powstrzymywania drzwi przed zamykaniem :) a masz jakiegos ftp'a aby wrzucic ten z q2 Sorry ale nie moge zakladac FTP poniewaz jestem za maskarada, a to sie rowna z tym, ze nie posiadam IP :/ Musisz byc zalogowany na fileplanet http://planetquake.com/qdq/q2dq2.html Zreszta mozna chyba go gdzies indziej znalezc. Kaeres moglbys podac jakis namiar na ten filmik (avi) do q2dq2, bo wszedzie gdzie szukam jest 3.5 megowe demko do gry.Q2 juz nie posiadama z checia bym obejzal bo z q1 ogladalem juz bardzo dawno a o dwojce nie slyszalem nawet ze tez go tak zrobiono...pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 chyba nie ma takiego filmiku a szkoda ja nie bede specjalnie instalowal gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 dokladnie :( szczegolnie ze jej nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Kaeres pisze wyraznie ze ma obydwa filmiki wiec pewnie z odchlani sieci gdzies go wydobyl :wink: i licze na to ze sie nim z nami podzialkuje...kaeres nie spij rzuc linka dla spragnionych mocnych wrazen....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 quake done qucik jest na own-age.com (files/vids/quake 1) a ostatnio znalazlem na planetquake3.net quake 3 done quick :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a mnie zastanawia dlaczego na przyklad w mapce e1m2 pod koniec zza drzwi nie wyskakuje fiend. normalnie drzwi sie nie otworza dopoki potwor nie zginie.... cos mi to fake'iem pachnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a mnie zastanawia dlaczego na przyklad w mapce e1m2 pod koniec zza drzwi nie wyskakuje fiend. normalnie drzwi sie nie otworza dopoki potwor nie zginie.... cos mi to fake'iem pachnie..... chyba nie mowisz o tych drzwiach na samym koncu mapy, tylko o tych wczesniejszych obok ktorych jest przycisk otwierajacy kraty aby dojsc wlasnie do tych ostatnich drzwi. fiend jest wlasnie za tymi drzwiami z przycskiem, ale o ile sie nie myle to gosc wciska przycisk i staje zaraz przed ta krata zeby zaraz biec dalej jak tylko sie otworzy moze dlatego nie bylo fienda bo go poprostu olal :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 quake done qucik jest na own-age.com (files/vids/quake 1) a ostatnio znalazlem na planetquake3.net quake 3 done quick :)i jak ten z q3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Siemka! Już dawno zainteresowałem się tym tematem i znalazłem wypasik stronkę:KLIK! Fallout 1/2 w 11/17 minut? Morrowind w 7,5? Szybki download filmików, zapraszam i miłego oglądania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 OMFG 8O co to bylo ???????? :lol: nie chcialbym trafic takiego kolesia na sieci ... tacy kolesie nie sa zbytnio mocni a co do filmiku, polecam tez obejrzec half-life 1 w 55min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mimo że lubię seryjkę Quejków to jeszcze o takim czymś nie słyszałem, przejść queja w parenaście minut :blink: Musze to obczaić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 http://www.gamershell.com/news/26563.html Nie tylko Q1 ale goscie np przeszli HL 2 w 3 godziny :P Razem z filmikami liczac ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a co do filmiku, polecam tez obejrzec half-life 1 w 55minNawet ~45. Jeszcze większe wrażenie zrobił na mnie HL2 w ok. 2 godziny 20 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Mysle,ze moglbym tak startowac w konkursie TR1 i 2 o takie przejscie.Jedynke przechodze w ok 2/3H starajac sie brac po drodze jak najwiecej sekretow.TR2 nie pamietam jaki czas,ale tez mam opanowane do perfekcji.Pytanie brzmi - czy gdzies sie organizuje takie konkursy :| Edytowane 12 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 morrowind w 7,5 minuty... niech mi ktos powie ze to jest gra na rok albo i dluzej ;) PS. ale co to za przyjemnosc? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 morrowind w 7,5 minuty... niech mi ktos powie ze to jest gra na rok albo i dluzej ;) PS. ale co to za przyjemnosc? :D Przeciez same filmik "na tle gry" sa dluzsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Jest też Doom i Doom 2 quick done :) Ciekawe jest takie szybkie przechodzenie gier. Grą którą przeszłem najszybciej w mojej karierze był SOF :) co prawda zajęło mi kilka godzin, ale nie chodziło mi o hardcorowe przechodzenie. ;) Edytowane 12 Stycznia 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Oj pamiętam ten filmik z Q1 nieźle chłopaki dawli chyba z tego co pamietam najszybybszy level byl w 9 sek. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez zuczek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...