spiderman6666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Własnie wsadziłem te mobo do kompa i co widze po zmianie fsb w biosie np na 140 i ponownym restarcie kompa bios wyswietla ze ciągle jest to procek 1800+ czyli mozna podnosic fsb a ona i tak pokazuje te 1800+ w sandrze pokazuje wzrost prędkosci procka ale model tesz 1800+ czy moze byc to wina biosu ciekawe czy upgrade pomoze prosze o podpowiedzi czym moze byc to spowodowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dokladnie to wina biosu, wgraj nowego i bedzie all oki, na nowym biosie rozpoznaje do 2100+ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 pytanko Która wersja tego biosu najlepsza do O/C 5,5 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Pojecia nie mam. Teraz smigam na tej ostatnij 5.5 i nie jest zle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Kurka gadałem z kumple który własnie zainstalował MSI kt3 i u niego na standardowym, biosie wykrywa przy fsb 166 athlona 2200+ jak pech to pech :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Nie łam sie tylko dograj biosa i powinno byc oki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wgrałęm tego biosa 5,5 i jak było tak jest mozna sobie krecic fsb a ona i tak widzi tylko te jeb...... 1800+ jest gorąco i jestem coraz bardziej wq.... help :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 wgrałęm tego biosa 5,5 i jak było tak jest mozna sobie krecic fsb a ona i tak widzi tylko te jeb...... 1800+ jest gorąco i jestem coraz bardziej wq.... help :evil: To że go widzi jako 1800 + to się nie martw. Wystarczy byś sprawdził np. sandrą i/lub wcpuid jaki masz naprawdę. A jak tam by pokazał (w co wątpię tez te 1800 + )to wtedy się dopiero martw. Przecież że tak bios pokazuje to nie musi znaczyć że on taki jest. U mnie wcześniej też bios źle podawał (zamiast 504 pokazywał 495) choć obojętnie jak patrzeć to było 504 i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 moj esc wykrywa 1.4TB jako jakis 120mhz(24x5) :lol: a w wszelkich testach mam juz normalnie wiec jest ok i sie tym nie przejmuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...