zavader Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witam! Chcialem zapytac czym w Speed fanie [4.09] są wartości Speed01 i Speed 02 ? Wszystko inne [Voltage, Temperature, Fans] rozumiem ale tylko te "Speed" mnie denerwuje, szegolnie ze mozna je usawiac na wartosci [100% - 10%] wiec? PS. Jesli watek jest nie na tym forum to mnie przeniescie, nie bardzo wiedzialem gdzie to umiescic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Regulacja obrotów wentylatorów. Od takich pytań jest forum OPROGRAMOWANIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie na każdej płycie to działa. U mnie da rady regulować wentylator procka, ale nie działa to dobrze. Zaczyna spowalniać od około 20-15%. A na 5% mam około 2500 rpm. Mój wentylek ma max troche ponad 3000 rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Dziekuje - przepraszam za post w nieodpowiednim miejscu... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...