Bartek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Heja Kupiłem Gainwarda 4200Ti 64mb i niekręcony grzeje się konkretnie, nie wiesza się ale po sesji w Medala jest qrewsko gorący (z drugiej strony chipa) pamiątki też czy to norma? :o pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Moj też sie grzeje ale i to powaznie. Ale już się go pozbyłe na szczęście. Teraz bedzie gigabyte Radeon 8500. Nikomu nie polece gainwarda g4 moze g3 były dobre ale g4 to jednak nie to zwłaszcza za ta cene. za 600 zł moge kupić ale za 800 to jest chore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Heja Kupiłem Gainwarda 4200Ti 64mb i niekręcony grzeje się konkretnie, nie wiesza się ale po sesji w Medala jest qrewsko gorący (z drugiej strony chipa) pamiątki też czy to norma? :o pozdrawiam Norma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Dzięki szybkie chłopaki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jak pokazuje doświadczenie, temperatura zależy raczej od technologii wykonania i jakości podzespołów, a nie od firmy. :twisted: Po prostu zostaw otwartą obudowę i dmuchaj tam czymkolwiek, nawet pokojowym wentylatorem. Jak dalej się będzie przysmażało to masz problem z kartą, a jak ustąpi, to popracuj nad obiegiem powietrza w pudle. Ale się nafilozofowałem, nie :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 moja karta też się grzeje podczas testu Nature dotknięcie pamięci grozi poparzeniem, ale i tak jest wszystko wporzo. Ja na twoim miejscu, jeżeli nic sie nie dzieje miałbym to w [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 moj gainward tez sie grzeje ale co z tego jak jest stabilny jak skala na @ ti 4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 gf4 grzeją się i już. ważne żeby jakieś świstwa z tego powodu na ekranie nie wyskakiwały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Dzięki wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Heja Kupiłem Gainwarda 4200Ti 64mb i niekręcony grzeje się konkretnie, nie wiesza się ale po sesji w Medala jest qrewsko gorący (z drugiej strony chipa) pamiątki też czy to norma? :o pozdrawiam Ja pojade z innej beczki...moja karta po przejsciu 3dMarka ma takie gorace pamieci ze az sie poparzylem...kumpel przyszedl z czujnikiem temp. i mialy~50*C :) a sam rczen jest chlodny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No niestety Gainwardy to do siebie maja, ze sie okropnie grzeja. Plus tego jest taki, ze producent mial to na wzgledzie i karty mimo tego są stabilne. Takze niczym sie nie przejmuj. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Heja Kupiłem Gainwarda 4200Ti 64mb i niekręcony grzeje się konkretnie, nie wiesza się ale po sesji w Medala jest qrewsko gorący (z drugiej strony chipa) pamiątki też czy to norma? :o pozdrawiam Ja pojade z innej beczki...moja karta po przejsciu 3dMarka ma takie gorace pamieci ze az sie poparzylem...kumpel przyszedl z czujnikiem temp. i mialy~50*C :) a sam rczen jest chlodny!z tego co pamietam to bylo cos kolo 65*C :twisted: radiator od procka mial 50 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Yo pocieszyliście mnie no to gram bez stresu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Heja Kupiłem Gainwarda 4200Ti 64mb i niekręcony grzeje się konkretnie, nie wiesza się ale po sesji w Medala jest qrewsko gorący (z drugiej strony chipa) pamiątki też czy to norma? :o pozdrawiam Ja pojade z innej beczki...moja karta po przejsciu 3dMarka ma takie gorace pamieci ze az sie poparzylem...kumpel przyszedl z czujnikiem temp. i mialy~50*C :) a sam rczen jest chlodny!z tego co pamietam to bylo cos kolo 65*C :twisted: radiator od procka mial 50 :)Ano racja...dzieki za przypomnienie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...