Ad@mK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam taki problem Zainstalowałem W2k3 i co sie okazało ze po 24 dniach napisał mi ze za 6 dni konczy sie licencja !!!!!. Dzieje sie tak pomimo zainstalowania klucza który był wraz z systemem dołaczony do płytki. Prosze o rade co z tym fantem zrobic zeby sie nie okazało ze po 6 dniach nie bede mógł kompa odpalic, czyli zebym nie musiał jeszcze raz stawiać systemu. Dodatkowo po aktywacji systemu niestety winda pisze ze system zaktywowany i prosi o klikniecie "OK" i nadal odlicza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Aktywuj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 innymi slowy potwierdz instalacje,zarejestruj. u mnie to sie wyswietlilo na pasku na dziendobry jak odpalilem system.pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...