libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 BTW znam wielu dla ktorych rasizm jest OK, i cholera wie czy nie maja racji ? 8O Czy ja wiem ? Troche nie jest to zrozumialem dla mnie zachowanie ! Moze ja malo pojety ! Ale nie wiem co kieruje takich ludzi do takiej reakcji na eteropczykow i innych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 BTW znam wielu dla ktorych rasizm jest OK, i cholera wie czy nie maja racji ? 8O Czy ja wiem ? Troche nie jest to zrozumialem dla mnie zachowanie ! Moze ja malo pojety ! Ale nie wiem co kieruje takich ludzi do takiej reakcji na eteropczykow i innych ? Nie jest to dyskusja na ten topic, ale moze by tak zalozyc nowy i ankietke (oczywiscie) i zaglebimy sie w temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mozna ale to skomplikowane :) mozesz odpalic cos takiego :) chetne podyskutuje :) A i moz ejkis inny forumowicz wysili sie i napisze cos interesujacego bo o to ostatnio ciezko :) Pozatym jak widzisz taka ankiete ? Jestes: ? -rasisata? -antysemita? -normaly Czy moze jakas inna propozycja ? Jak masz czas to skalec jakis topic w tym tewmacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mozna ale to skomplikowane :) mozesz odpalic cos takiego :) chetne podyskutuje :) A i moz ejkis inny forumowicz wysili sie i napisze cos interesujacego bo o to ostatnio ciezko :) Pozatym jak widzisz taka ankiete ? Jestes: ? -rasisata? -antysemita? -normaly Czy moze jakas inna propozycja ? Jak masz czas to skalec jakis topic w tym tewmacie :) Postaram sie cos sensownego wymyslic i zarzuce temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 oka bo ja jestem w fazie konsumpcji i nei moge zajmowac sie takimi glupotkami :) Puki sie nie nawierdzielam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ten zwalcowny Młoteoosch wali bzdety to ja se pierszy znalazłem emblemat tyko ze on pierwszy wsadził na Tweaka!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Qr*a Elektron o******l się nawet oślą łączkę zaśmiecisz. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Macie qva problemy, do piaskownicy idzcie sie potarmosic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja sobie logo zmienilem jak sie podoba?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja sobie logo zmienilem jak sie podoba?? 8)Widzialem je w troche innej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja sobie logo zmienilem jak sie podoba?? 8) Intrygujace/ciekawe/efektowne/itd :) Ale ten piesek co miales wczesniej byl fajniejszy tylko jakosc kiepska fotki ! :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja sobie logo zmienilem jak sie podoba?? 8) Intrygujace/ciekawe/efektowne/itd :) Ale ten piesek co miales wczesniej byl fajniejszy tylko jakosc kiepska fotki ! :D :wink: Znowu zaczynasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja sobie logo zmienilem jak sie podoba?? 8)Widzialem je w troche innej wersji.Chcialem zeby ta wersja odzwierciedlala realia tego forum :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 nie to byl zart :) Ale jak widac nie wszyscy maja poczucie humoru Przepraszam Pokuj Pit_er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 A jak sie wam podoba moje nowe logo, stare bylo lepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 nie to byl zart :) Ale jak widac nie wszyscy maja poczucie humoru Przepraszam Pokuj Pit_er Problem w tym, ze jestes tak dziwnym czlowiekiem, ze nie wiem kiedy zartujesz, a kiedy nie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Logo Libera jest the best (btw. Serio pieprzysz LinuXa ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Mikelll nie podlizuj się libero :) bo On i tak ci da zje*kę jak go wqrzysz :D :D :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Mikelll nie podlizuj się libero :) bo On i tak ci da zje*kę jak go wqrzysz :D :D :D . Swiete slowa :) A Mikelll nie ja piepsze linuxa tylko freeBSD :) A takot to ciesze sie ze Tobie sie podoba :) Pit_er Ja sam tez nie wiem ! Ale proponuje taktyke olewania mnie wtedy nie bedziesz musial sie zastanawiac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 A co wy na moje nowe logo?? Jak bedziecie niegrzeczni to bede wam wiercil wiertara udarowa dziury w zembach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Spoko :) Jak widzisz ja nie podkrecam :) I nie bede tego robil ! za jakis czas zmienie durnia i grafike i tez podkrecac nie bede ! Ba nawet 3dmarka nie odpale ! Bo nie widze potrzeby ! I sensu ! Jestem w stanie zrozumec jak ktos ma grata a nie ma kasy an nowy to wyciska resztke sil z tego co ma ! Ale jak ktos ma super kompa i kreci zeby miec kilka punktow wiecej to mi rece opadaja :( Kręci się po to żeby kręcic. Dla większego komfortu, dla własnej satysfakcji itd... Mnie np. ucieszyło, że udało mi się na moim Radeon'ie pokonać barierę 10000 3DMarków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 pit-er mash mega wypasione logo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Moim zdaniem lepiej by było gdyby każdy dał swoje zdjęcie jako logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 moje logo rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 moje logo rulez:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Moje jest całkiem niezłe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 narcyzm :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Moim zdaniem lepiej by było gdyby każdy dał swoje zdjęcie jako logo.Popieram (dopuszczam za to niewielkie hmmm modifikacje :) ). To myślę chciał przekazać wszystkim Lisek. Inaczej rozmowa wygląda, gdy patrzysz komuś w oczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Popieram (dopuszczam za to niewielkie hmmm modifikacje :) ). To myślę chciał przekazać wszystkim Lisek. Inaczej rozmowa wygląda, gdy patrzysz komuś w oczy . Tudzież reed'owi w plecy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Popieram (dopuszczam za to niewielkie hmmm modifikacje :) ). To myślę chciał przekazać wszystkim Lisek. Inaczej rozmowa wygląda, gdy patrzysz komuś w oczy . Tudzież reed'owi w plecy :))) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...