Skocz do zawartości
_dEvil

Win 98 SE - wylaczanie - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ( szukalem nie moglem znalezc - jesli taki watek byl poruszany , prosze o wyrozumialosc i o linka :D )

Mam maly problemik z Win98 SE :? - Komp nie chce mi sie wylaczac (tzn. jesli cos robie i zamykam system - to sie wylacza poprawnie . Natomiast gdy wlacze kompa i nic nie robie np. 10 -20 min i potem daje na zamkij system to - dysk cos mieli , przestaje [zielona lampka powera sie pali , czerwona gasnie a komp chodzi - i tak do nastepnego dnia -myslalem ze po dluzszym czasie sie zamknie :D] i to tyle nie wylacza sie z zasilania ( a przeciez powinien bo to ATX ) .

To nie ten komp co w podpisie. Komp ma takie parametry -( 1,6 , 256ramu ,dysk SAMSUNGA ,riva tnt , plyta chaintecha (nie zwrocilem uwagi jaki chipset )).

Zainstalowanie innego systemu nie wchodzi w gre . Oprocz tego sa dyski mapowane podczas wlaczania kompa... Ktos mi powie o co chodzi ? 8O

Dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki sprzecik i go katujesz winem 98se, na towim miejscu bym zajzal na microsoft.com pod update dla win98se

Katuje bo musi byc legalny :!: update pomogl przynajmniej jesli chodzi o wylaczanie systemu ( jest latka aktualizujaca wylaczanie systemu przy zmapowanych dyskach )

Dzieki za pomoc ( seq-sonicr i paulo ) ...co jak co ale TWEAK najlepszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi