domeryk Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Witam taki problem 1024 pamieci 400Mhz Kingstona i nie chodzi Windows 98 a Xp Chodzi co zrobic albo jaki patch scignac do systemu 98 zeby chodzil normalnie jest jakaś możliwość ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Problemem mozę byc w WIN 98 , ten system może miec problemy z osbsługa takiej ilosci pamięcii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeryk Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No tak to wiem o tym ale chodzi mi oto czy jest jakis programik lub mozliwosc zeby chodzil na 1024 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 No tak to wiem o tym ale chodzi mi oto czy jest jakis programik lub mozliwosc zeby chodzil na 1024 :)A po cholere Ci 98 :?: Tylko miejsce zajmuje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Cacheman http://www.outertech.com/index.php?_charis..._page=downloads Nie umożliwi wykorzystania 1gB pamięci pod win98, ale umożliwi ograniczenie dostępnej dla systemu pamięci do 512mB, co jest maksymalną warością, z której ten system jest w stanie skorzystać. I pisz po polsku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A u mnie na 1GB smigal :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-MAN Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 chodzi stabilne jedynie do 768 potem coraz wiecj problemow sie pojawia problemem jest 16 bitowy dos ktory adresuje do 1024 mb jedynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeryk Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Możesz mi wytłumaczyc Dijkstra co ten CachemanXP 1.01 default distribution ma na zasadzie zrobić na nim nie pujdzie 1024MB wiec do czego on służy. Jak jest ten Dos i go nie przepuszcza wiec coś pomoże ten Cacheman i na nim bedą chodzić te pamieci ?? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Najprościej będzie, jak sobie sam poczytasz o zarządzaniu pamięcią w 98 http://aumha.org/win4/a/memmgmt.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...