mk1 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 witam was. Chciałbym rozwiać pewne 'niby' niepokojące zdażenie temperaturowe. 2x Barton MP @ 2266 Mhz [1.8V] ma 54/55 C LOAD. chłodzony jest TT Silent Boost (wentyl 2700 rpm) obudowa zamknięta. czy temperatury są zawysokie i niepokojące ? miał ktoś już dual AMD ? dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Wydaje mi sie że temperaturki wysokie nie są. W końcu to Barton (512 cache bardziej grzeje), w końcu 2266MHz to sporo, w końcu 1.8V to też nie mało, i w końcu wentyl zbyt szybko nie pracuje. Podejrzewam że wentylacji w obudowie dodatkowej nie ma, więc chyba temperaturki ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 wentylacja jest: 1x 80mm wlot 1x 80mm wylot włączone na 7V temp obudowy 29C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 nie to nie jest duzo , jesli oczywiscie mowimy o pelnym obciazeniu , przeciez te procki ogrzewaja sie nawzajem :wink: i duzo trudniej jest je schlodzic bo temperatura budy jest spora :) , jak dzialaja stakbilnie to sie nie martw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Hmm. Ciężko powiedzieć. Może za dużo pasty dałeś albo to jakaś żwykła pasta biała. No i radiator też może nie być wyszlifowany, choć z reguły w takich porządnych coolerach nie trzeba już dokonywać poprawek. Nie wiem. Ja bym sie zbytnio nie martwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no to OK. zwórcie uwage że jest FSB 166 :) na płycie serwerowej. pasta to AS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 ja ma dual amd, ale lece na 1,6 roionych na 1,8.a tak z ciekawosci do czego uzywasz duala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 do liczenia seti :D za tak na serio to robie billboardy, plakaciki itd itp. w środowisku Adobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...