Pio [PL] Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 http://www.frazpc.pl/ To ja poprosze ten T3 Nareszcie ktos trzeci za rozsadna kase Pozostaje tylko nadzieja ze wydajnosc bedzie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 bedzie 4 ATI,NV,SIS,TRIDENT wojenka staje się ciekawsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 zapowiada sie ciekawie, Trident chyba posprząta rynek low-end i zachaczy o high-end :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 "]http://www.frazpc.pl/ To ja poprosze ten T3 Nareszcie ktos trzeci za rozsadna kase Pozostaje tylko nadzieja ze wydajnosc bedzie spoko Ja bym się nie podniecał newsami z frazira. Może ten jest prawdziwy, ale zwróćcie uwagę, że poniże P10 przegrywa z Kyro2. W każdym razie amatorom i lamerom nie ma co wierzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 To, że Wildcat jest do niczego nie znaczy, że Inna karta, innej firmy jest przereklamowana. SiS raczej się nie zmieści w high end, ale na low end może zaistanieć. Jeżeli za tą cenę faktycznie wyjdzie coś porównywalne z GF4Ti, to świetnie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 hyhy mam dziwne wrażenie że te 3 te to odpowiedź nvidii na radki 9000... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Co do Wildcata VP to przynajmniej ja nie oczekiwalem cudow. Ta karta raczej miala byc skierowana dla domowych grafikow i jesli bedzie powiedzmy w tych zastosowaniach 15%-20% szybsza od Quadro 4 (OpenGl) to na pewno znajda sie chetni. Jesli natomiast przy podobnej cenie bedzie ledwo deptac po pietach nVidii to niestety Quadro 4 bedzie lepszym wyborem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...