Memphis Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Nie wiem, czy dobrze wyraziłem się w temacie, ale nie miałem innego pomyśłu jak to napisac. Chodzi o to, że karty GeForce tuż po włączeniu komputera, jeszcze przed postem płyty głównej, wyświetlają informacje biosu - model karty, ilość poamięci itd. Pytanie brzymi: Czy Radeony też tak robią ? Mam teraz Radka i jest to pierwsza karta od ATI, jaką na oczy widzę, no i ona tego nei wyśiwtla. Czy to jest problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Każda tak ma, w moim przypadku też nie ma informacji na temat karty w czasie postu. Durny temat na maxa ale co tam pomóc trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Każda tak ma, w moim przypadku też nie ma informacji na temat karty w czasie postu. Durny temat na maxa ale co tam pomóc trzeba.Wg mnie to nie jest wcale durny temat, bo Nvidia fajnie wyswietlala a ATI nie... Jak kupilem Creative/MSI GF3 Ti200 to podczas postu nic nie wyswietlala :arrow: szybki manewr w Bios Editorze i karta wyswietla "komunikat powitalny" o dowolnej tresci... Tez chcialbym miec taka mozliwosc z karta ATI :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 a po co to wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 a po co to wam?Dla jaj chocby - chcialbym sie bardziej osobowo witac sie ze swoim Radoslawem :twisted: :lol: Skoro Nvidia moze, to z ATI pewnie tez sie da, tylko trzeba dojsc do tego jak :wink: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Nie, mi nie chodziło o to czy to jest fajne, czy nie, ale po prostu czy tak ma być, bo nie mam całkowite pewności, czy karta jest w pełni sprawna i szukałem rzeczy, które mogłyby mi pomóc. Dlatego nei wiedziałem, czy tak ma być czy nie, bo nigdy nie miałem Radka i tyle :). W każdym razie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ATI nie chwali sie co mam pod maska :) chociaz jak mialem gainwarda gf3ti200 to podobal mi sie ten napis GAINWARD , jak mialem Herca 9500pro to nic nie pisalo , zobacze jak bedzie na 9700pro jak laskawie sirius wysle mi ta karte , dosc juz mam tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ATI nie chwali sie co mam pod maska :) chociaz jak mialem gainwarda gf3ti200 to podobal mi sie ten napis GAINWARD , jak mialem Herca 9500pro to nic nie pisalo , zobacze jak bedzie na 9700pro jak laskawie sirius wysle mi ta karte , dosc juz mam tego sklepu HIS 9600PRO tez nic nie postuje, ale akurat dla mnie to lepiej, bo sie komp szybciej startuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 zaden radeon nie postuje z tego co wiem, dzieki temu szybciej komp odpala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Tak szkoda, że nie ŻADEN Radeon nic nie wyświetla przy post. Tu nvidia ma plus :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jak to nie wyswietla !!:P Ja widzialem post mojego radeona8500 :D A miało to miejsce w momentcie takiego podkrecenia kompa ze tylko grafa wstała ;) i zwis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ale serio - jest mozliwosc tak jak w Nvidii zrobic sobie "ekran powitalny" w kartach ATI :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...