Skocz do zawartości
d-d

sklep z hynixami 4,3ns

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p....php?uid=457472 <--- tam znajdziesz goscia ktory ma pamiatki i 256 i 512

Jezeli ktos mnie posadzi o jakas reklame to przepraszam bardzo nie mam ze sprzedajacym nic wspolnego oprucz tego ze sam kupile tam te pamiatki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie mozna jeszcze kupic 2 kostki po 512 mega hynixow 4,3ns ????

dzieki.

hmmm 4,3ns to chyba nigdzie bo Hyunday takich nie produkuje...

dokładnie

juz było w topicach ze to 43 nie oznacza 4,3 ns ale ludzie dalej twardo

a jesli chodzi o linka AREST

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W arest naepwno dostanie się kości d43..wiec minimum to około 500mhz, ale fakt ze na allegro można dostać jeszcze lepsze kosci..ja jutro będę maił kosci z arete..ale na raize ich sobie niepotestuję..z uwagi na moboW arest naepwno dostanie się kości d43..wiec minimum to około 500mhz, ale fakt ze na allegro można dostać jeszcze lepsze kosci..ja jutro będę maił kosci z arest..ale na raize ich sobie niepotestuję..z uwagi na mobo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oplaca sie w 100 % ze sklepu , do kolesia co zamawial wczoraj przyszly , chadza na jego sprzecie z identycznymi timingami i fsb jak te z allegro . no ale roznica w cenie znaczna , wiec po co przeplacac u tego kolesia z allegro , jak mozna taniej i z gwarancja . aha zamowil 2x256 do duala (testy w single )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no sam arest jest pewny ale jakie pamieci dostaniecie tego nie wiadomo.

zawsze mozesz sie spytac o serie i nr, a ja od kilku dni mam pamiec z arestu i jest jak w pdpisie...
Zamawiales poczta ? , jak dlugo czekales?.Ja zamawialem 2dni temu priorytetem i no i czekam dzis od rana i jak narazie nic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam juz , niestety sprawdze dopiero po pracy :)

Podam oznaczenie kostek , moze ktos ma podobne i da namiastke tego czego mam sie po nich spodziewac :)

Oznaczenia Kośći :

Hynix 348AP

HY5DU56822BT-D43

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh , dopiero teraz widac jak niezle ten koles przycinal na allegro , skoro tu juz 80 zl roznicy (w stosunku do sklepu-pewnie z 10% marza) to pewnie mial gdzies 100 zl na czysto , nie sadzicie ze to lekka przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi