d-d Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 gdzie mozna jeszcze kupic 2 kostki po 512 mega hynixow 4,3ns ???? dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 allegro.pl a dokladnie tu - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20602406 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p....php?uid=457472 <--- tam znajdziesz goscia ktory ma pamiatki i 256 i 512 Jezeli ktos mnie posadzi o jakas reklame to przepraszam bardzo nie mam ze sprzedajacym nic wspolnego oprucz tego ze sam kupile tam te pamiatki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Heheh VIP podalismy prawie ten sam adres w tym samym czasie :E Moj link jest do wystawianych aukcji tego goscia a vip'a do konkretnych pamieci :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 i jak ida? chce wymienic swoje 2x256 OCZ PC3200 dual platinium, na 2x512 hynixow, oplaca sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 :D dzięki za reklamę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 :D dzięki za reklamęhmm ale cos drogo masz 8) duzo ci zostalo jeszcze tych kostek czy musze sie spieszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 co żeście się tak żucili na te kostki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 co żeście się tak żucili na te kostki :) Hmmm ... chyba dobre są ... i w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 wlasnie jak jest z iloscia? CZy na przyklad w lutym tez jakies beda? Bo narazie nia mam kasy ale z poczatku lutego chetnie bym sie za nimi zakrecil boje sie ze wywieje je :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 gdzie mozna jeszcze kupic 2 kostki po 512 mega hynixow 4,3ns ???? dzieki. hmmm 4,3ns to chyba nigdzie bo Hyunday takich nie produkuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 gdzie mozna jeszcze kupic 2 kostki po 512 mega hynixow 4,3ns ???? dzieki. hmmm 4,3ns to chyba nigdzie bo Hyunday takich nie produkuje... dokładnie juz było w topicach ze to 43 nie oznacza 4,3 ns ale ludzie dalej twardo a jesli chodzi o linka AREST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 TO SĄ TE SAME PAMIĘCI co z tej aukcji w allegro ??? To dlaczego jest aż taka różnica w opisie i cenie? Czy sklep jest pewny? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ten AREST jest pewny bo też chce sę ramu dokuoić a ceny tam nie są najgorsze :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 no sam arest jest pewny ale jakie pamieci dostaniecie tego nie wiadomo. A te z allegro sa sprawdzone i powinny chodzic tak jak mowi sprzedawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 W arest naepwno dostanie się kości d43..wiec minimum to około 500mhz, ale fakt ze na allegro można dostać jeszcze lepsze kosci..ja jutro będę maił kosci z arete..ale na raize ich sobie niepotestuję..z uwagi na moboW arest naepwno dostanie się kości d43..wiec minimum to około 500mhz, ale fakt ze na allegro można dostać jeszcze lepsze kosci..ja jutro będę maił kosci z arest..ale na raize ich sobie niepotestuję..z uwagi na mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 oplaca sie w 100 % ze sklepu , do kolesia co zamawial wczoraj przyszly , chadza na jego sprzecie z identycznymi timingami i fsb jak te z allegro . no ale roznica w cenie znaczna , wiec po co przeplacac u tego kolesia z allegro , jak mozna taniej i z gwarancja . aha zamowil 2x256 do duala (testy w single ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 tutaj tez masz gwarancje. A doplata 80 zł. No jak kto woli :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ja dzis czekam na 6 sztuk 512mb(Zamowione w arest D43).Wieczorem opisze jak chulaja na 8rda+ rev 2.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 btw , ktos chetny na moje Twinmoski z podpisu ? :) chulaja na 233 CL2-3-3-6 @ 2.9v :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no sam arest jest pewny ale jakie pamieci dostaniecie tego nie wiadomo.zawsze mozesz sie spytac o serie i nr, a ja od kilku dni mam pamiec z arestu i jest jak w pdpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no sam arest jest pewny ale jakie pamieci dostaniecie tego nie wiadomo.zawsze mozesz sie spytac o serie i nr, a ja od kilku dni mam pamiec z arestu i jest jak w pdpisie...Zamawiales poczta ? , jak dlugo czekales?.Ja zamawialem 2dni temu priorytetem i no i czekam dzis od rana i jak narazie nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no i mam juz , niestety sprawdze dopiero po pracy :) Podam oznaczenie kostek , moze ktos ma podobne i da namiastke tego czego mam sie po nich spodziewac :) Oznaczenia Kośći : Hynix 348AP HY5DU56822BT-D43 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 heh , dopiero teraz widac jak niezle ten koles przycinal na allegro , skoro tu juz 80 zl roznicy (w stosunku do sklepu-pewnie z 10% marza) to pewnie mial gdzies 100 zl na czysto , nie sadzicie ze to lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Czy te Hynixy pójdą na 6-2-2-2 przy najwyżej 400MHz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Czy te Hynixy pójdą na 6-2-2-2 przy najwyżej 400MHz??? nieliczylbym na to,to nie sa memki do takich timingow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 raczej nie pojda , moze po jakim wygrzaniu , duzym napieciu , ale standardowo nie , kumplem sprawdzal i narazie nic z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...