Skocz do zawartości
Sandman

Jakie DDR 256MB 400Mhz na Abit'a NF7

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowalem sie na plyte Abit NF7 i teraz mam problem z pamieciami do niej. Interesuja mnie DDR 256MB 400Mhz. Sam juz nie wiem jakie kupic: Kingston, Kingston HiperX, a moze cos innego. Przegladam forum od tygodnia i dalej nie moge sie zdecydowac. Nie wiem jakie jest max stabilne FSB na tej plycie. Prosze o jakies sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ,nie mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ,nie  mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/

są na www.proline.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ,nie  mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/

zagadaj ladnie do ZenFist'a :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udalo sie komus wykrecic stabilne 230 FSB na zwyklych TwinMOS'ach PC-400? Oczywiscie na NF7. Bo jesli tak to moze sprobuje 512 w dualu(w pcprojekcie 370zl). Bo jesli nie to zostane przy kupnie 256 GeIL'a albo OCZ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi