Niemiec Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nukleon3 to bedzie uriel2 ze zmienionym topem, wiec mozesz nie czekac na nk3 tylko kupic uriela2 oczywiscie jak znajdziesz takie miejsce gdzie je sprzedaja :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hehe... teraz to po bloczki z CFD bedziemy jezdzic do Danii http://www.waterheads.dk/ http://www.watercooling.dk/shop/productlist.asp?Id=315 349 DDK = 228PLN za URIELa na P4 arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hehe... teraz to po bloczki z CFD bedziemy jezdzic do Danii http://www.waterheads.dk/ http://www.watercooling.dk/shop/productlist.asp?Id=315 arthx no coz czasem tak trzeba. bedzie tak samo jak z optimusem i kompami dla szkol :lol: jak sie te ceny maja do naszych krajowych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Kurde ja tez sie nie moge doczekac juz mam siano na blok a nie moge kupic please panowie pospieszcie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jeśli komus baaardzo Uriel potrzebny, to proponuje się wybrać do Gdyni :P Sklep komputerowy Demo ul. pl. Konstytucji 1 Gdynia 81-354 tel.: (058) 628 53 30 fax: (058) 628 53 30 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 sa tam na skladzie?? ja bede w weekend w gdansku wiec do gdynbi daleko nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jeśli komus baaardzo Uriel potrzebny, to proponuje się wybrać do Gdyni :P Sklep komputerowy Demo ul. pl. Konstytucji 1 Gdynia 81-354 tel.: (058) 628 53 30 fax: (058) 628 53 30 :roll: Taaa tylko, że ceny tam mają kosmiczne... Jeśli się nie mylę to ten bloczek kosztuje 199??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A nie mogli by się z tym sklepem do Kraka przeprowadzić? Daleko cholera a po jeden blok do tyle jechał nie będę... Jak cena jest 199 z króćcami to niech sobie i będzie taka. Mają ciężko dostępny towar to się muszą cenić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 akurat bloki maja ceny zblizone do cen (z overcooled.com). O ile mi wiadomo mają na stanie kilka urieli , uzieli , i atir ... WYstarczy zadzwonic, aby sie upewnic , nei ? Moze prowadza sprzedaz wysylkowa :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ...bedzie on w sklepei jako Nukleon3. Moze troche zmienie top, żeby był badziej pod mój gust, ale tego jeszcze nie wiem. Przeciez ten pomarańczowy napis na N2 jest kiczowaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ...bedzie on w sklepei jako Nukleon3. Moze troche zmienie top, żeby był badziej pod mój gust, ale tego jeszcze nie wiem. Przeciez ten pomarańczowy napis na N2 jest kiczowaty Popieram, a do tego utrudnia przykrecenie bloku, musialem uciac sprezynki. Wczoraj pozbylem sie tej nakladki i teraz bloczek zdecydowanie lepiej wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a ja tam poczekam na nuka3 :twisted: albo wznowienie nuka2 :) mam nadzieje ze do lata panowie sie wyrobia :wink: bo w lato mam w mieszkaniu okolo 40stC 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a ja tam poczekam na nuka3 :twisted: albo wznowienie nuka2 :) mam nadzieje ze do lata panowie sie wyrobia :wink: bo w lato mam w mieszkaniu okolo 40stC 8O No to ja poczekam na DD RBX juz mi sir Afeen obiecal przyslac jak tylko wyjedzie za ocean :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 SpiderMAN jakbym sie niedoczekal to z wielka checia wezme od Ciebie tego nuka :) jak zmienisz na rbx'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jeśli komus baaardzo Uriel potrzebny, to proponuje się wybrać do Gdyni :P Sklep komputerowy Demo ul. pl. Konstytucji 1 Gdynia 81-354 tel.: (058) 628 53 30 fax: (058) 628 53 30 :roll: Taaa tylko, że ceny tam mają kosmiczne... Jeśli się nie mylę to ten bloczek kosztuje 199??? 8O Kosmiczne..hmm... Uriel rev.2, ze zlaczkami Sang-A 16mm ID (wtykowe) do niedawna na overcooled.com -> 157 + 3*12 -> 193 (+przesylka -> 201 :P ) demo -> 199 kosmiczne? na zachete :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 hehehe... witch - nie draznij lwa... :) arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 az chyba sie przewioze tam, bo nie jest daleko z gdanska ;] mogliby na allegro wystawic je to by mieli ceny kosmiczne, bo towar jest praktycznie nieosiagalny, no chyba, ze zlozymy zamowienie w danii ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jeśli komus baaardzo Uriel potrzebny, to proponuje się wybrać do Gdyni :P Sklep komputerowy Demo ul. pl. Konstytucji 1 Gdynia 81-354 tel.: (058) 628 53 30 fax: (058) 628 53 30 :roll: Taaa tylko, że ceny tam mają kosmiczne... Jeśli się nie mylę to ten bloczek kosztuje 199??? 8O Kosmiczne..hmm... Uriel rev.2, ze zlaczkami Sang-A 16mm ID (wtykowe) do niedawna na overcooled.com -> 157 + 3*12 -> 193 (+przesylka -> 201 :P ) demo -> 199 kosmiczne? na zachete :twisted: Do wiadomości: SWIFTECH JEST TAŃSZY !!! blok na CPU 53 $ http://www.swiftnets.com/store/category.asp?CatID=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Dolicz sobie drugie tyle przesylki ;) W sklepach w polsce jest o 50 zl drozszy srednio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Za to przynajmniej widać, że jest profesjonalnie wykonany i nie trąci domowym warsztatem Popatrz na te finy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 NaYReL - zabawne , ze najwydajniejsze bloki na swiecie byly robione tzw "domowym warsztatem" ktory de facto nic z "amatorszczyzną" nie miał wspólnego. Życzylbym sobie, aby kazda profesjonalna firma sprzedawała równie przemyślane produkty o podobnej jakości wykonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Dziwne jest tez to ze ta amatorszczyzna bezproblemowo sciga i przesciga te twoje full pro 8) nie za dobrze to o nich swiadczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Jak ta Firma będzie się tak wozić to nie wróżę jej przyszłości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 SpiderMAN jakbym sie niedoczekal to z wielka checia wezme od Ciebie tego nuka :) jak zmienisz na rbx'ano problem, niech no tylko dorwe RBX w swoje lepkie lapska :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Dziwne jest tez to ze ta amatorszczyzna bezproblemowo sciga i przesciga te twoje full pro 8) nie za dobrze to o nich swiadczy :lol: Dziwne, że nie widziałem jeszcze WYNIKÓW WIELKIEGO MEGA TESTU o jakim popix i witch gadali jeszcze na wakacjach. Czyżby testy wyszły tak fatalnie, że lepiej ich nie publikować ? Pewnie to był tylko pomysł na zrobienie szumu wokół Uriel`a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wiem co mam u siebie w domu i nie potrzebne mi sa zadne glupie super testy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 SpiderMAN jakbym sie niedoczekal to z wielka checia wezme od Ciebie tego nuka :) jak zmienisz na rbx'ano problem, niech no tylko dorwe RBX w swoje lepkie lapska :D :)OK to jestem pierwszy w kolejce 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wiem co mam u siebie w domu i nie potrzebne mi sa zadne glupie super testy :lol: "każda pliszka swój ogonek chwali" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wiem co mam u siebie w domu i nie potrzebne mi sa zadne glupie super testy :lol: "każda pliszka swój ogonek chwali" Ano racja ale nie wszystko co markowe jest dobre 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...