qbass Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 No ja ogladalem i powiem ze mi sie bardzo podobalo. :arrow: Pierwszy film mi sie najbardziej podobal. Bylo, jak to powiedzial juror, wstep, rozwiniewcie i zakonczenie. Cala nimacja posiadala jakas plete. Film zmuszal do myslenia. Grafika bardzo dobra. :arrow: Drugi film to popis animacji. Pierwsze spojrzenie na to animacje nie wiem dlaczego ale przypomnialo mi Dooma 3 :twisted: heh naprawde. Muzyka tez wspaniale dolaczona do wizji. :arrow: Trzecia animacja jak to powiedizal jednym slowem "gniot" Z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek. Ciekawo o gtorej godzinie bedzie final. A tak apropo Polsat powinien zrobic z tego jakin naprawde ciekawy program. Np pokazaliby jak sie tworzy animacje, co do tego jest potrzebne. Mogli stworzyc naprawde ciekawy program. Ale coz 25 min to troche przykrutko i jeszcze przed polnoca buuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Mi tam podobał sie drugi pokaz (sorry, ale nie pamietam autora ani tytułu animacji). Na razie najlepszy jaki dotychczas widziałem. Ciekawe kto wygra?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 A ja znowu przegapiłem :evil: Kurcze chyba sobie wydziargam godzine o której się zaczyna na czole :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 mi terz sie nocna zmiana podobala ten ruchy tego szkieltu takie plynne jak ta kosa wiwijal(przypomina rogatego z intro dungeon keeper2 ) jedno mnie wkurzalo ten szkielet niemial zuchwy i kregoslupa szyjnego ;) 3 przypomina mi animacje w Johny Quest z cartoon network jak ci kolesie wchodza do quest world'a terz sa tacy hmm plastikowi i te ruchy takie hmm.. niewiem jak to nazwac druga trudno mi ocenic obiektywnie bo nie lubie takich gdze niewiadomo oco chodzi (jakas reka przelancza przelaczniki jakies plyny sie przelwaja czy cos) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Przypominam ze kolejny odcinek Animastera odbedzie sie dzisiaj o: :arrow: Godz 23.35 zaraz po programie Kuby Wojewódzkiego [Walker3d pamietaj nie zaspij] Kochani , ostatnie animacje byly na wysokim poziomie i jesli dzisiaj beda lepsze to normalnie w nocy nie zasne ;] Pozdr wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Hehe ja nigdy nie śpie :wink: tylko zawsze zapominam :cry: Moze wydać wam sie to głupie ale nastawiłem sobie budzik żeby mi przypomniał :wink: Pozdrowienia dla wszystkich animacjomaniaków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 A wiec tak. Pierwszy raz widziałem ten program i nie przypuszczałem że aż tylu jurorów tam będzie 8O Co do poziomu to tylko pierwsza animacja zasługiwała na jakieś uznanie ponieważ sam nie wiedziałem czy to już jest animacja czy tylko jakiś wstęp kręcony zwykłąkamerą VHS . No i tekstuty świetne . Co do reszty to szkoda gadać. Szkoda również że nie dają żadnych linków do stron skąd można pobrać daną animacje ażeby można było się samemu dokładnie przyjrzeć klatka po klatce jak dana animacja została stworzona. Ogólnie idea programu świetna. Więcej takich programów i w dłuższym wydaniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A ja zasnolem w polowie programu Kuby, niechto #@$%#$%. Obudzilem sie na jakims programie sportowym :( buuuu. I do tego robiac wczoraj pozatki na dysku wywalilem boot.ini i mi komp nie chcial pojsc, 2h stracone na inslowaniu sys. A ten Animaster powinien byc jeszcze pojzniej , tak o 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A wiec tak. Pierwszy raz widziałem ten program i nie przypuszczałem że aż tylu jurorów tam będzie 8O Co do poziomu to tylko pierwsza animacja zasługiwała na jakieś uznanie ponieważ sam nie wiedziałem czy to już jest animacja czy tylko jakiś wstęp kręcony zwykłąkamerą VHS . No i tekstuty świetne . Co do reszty to szkoda gadać. Szkoda również że nie dają żadnych linków do stron skąd można pobrać daną animacje ażeby można było się samemu dokładnie przyjrzeć klatka po klatce jak dana animacja została stworzona. Ogólnie idea programu świetna. Więcej takich programów i w dłuższym wydaniu :wink: Ten pierwszy: 1maj mialem na kompie, niestety nie moge go teraz znalezc zeby podac nazwe pliku ale wiem ze wygral jakis konkurs AMD chyba na reklame jakiegos procka. Mozna go bylo sciagnac ze stronki AMD. Poszukaj napewno jest w necie do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Oglądałęm wczoraj animastera (15.02.04.r) i czy morzecie sobie wuobrazić animacje którą nie da się rozrórznić od rzeczywistość chodzi mi o animacje 1 May z początku myślałem że koleś z początku kamerował zwykłą cyfrówką a poźniej zrobił takie jakby przejście w ten szkielet tej haty a to jednak była cała animacja 8O poprostu byłem w szoku REWELCAJA. P.S. Jak by ktoś podał linka do tego filmu to byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ehh widze ze najlepsze mnie omineło....buuu. Szkoda ze nie ma powtórek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Nagrywa to ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 1Maj poprostu wymiata , świetne wykonanie , świetne modele i textury, świetna praca ze światłem , poprostu świetnie^2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Nie no najlepsze rzeczy zostawili na koniec. Pierwsze dwie animacje naprawde były na wysokim poziomie . Jednak jakby w drugier animacji postacie byłyby zrobione na wzór pierwszej to naprawde byłaby świetna. Bardzo podobał mi się motyw w drugiej animacji z ptakiem. Kiedy bohater leciał na tym orle to nawet pióra fajnie falowały. Trzeba przyznac razcje jurorom że scenografia w drugiej animacji była o wiele lepsza niż animacja samych postaci . O trzeciej nawet nie mówie bo tu nie ma o czym mówić - dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 NO ja tez ogladalem Animastera (kuba tym razem nie przynudzal to nie zasnolem) :arrow: Pierwsza animacja srenia, miasto podobne do metropolii z 5 elementu. Fajnie wygladal ten samochod. :arrow: Druga wymiata, wszystko bylo tak jak nalezy, moim zdaniem zdecydowany faworyt.Fajnie wygladal wybuch tego balonu. Ah ta ksiezniczka byla piekna. :arrow: Trzecia no comment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no druga wymiatała ale jak powiedział ten gosciu z prawej - mogla to byc praca na zlecenie a chyba animaster dla professionali nie jest a moze sie myle. Teledysk fajny no ale strasznie tlo kontrastowalo z postaciami. [ taka praca jak ostatnia to ja robilem na biologie do gimnazjum(2 lata wstecz) i bynajmniej nie wysylalbym tego na konkurs widzac tylko w pierwszym odcinku chocby 1MAY ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 bez kitu wczoraj obejrzalem pierwszy raz ten program i jesli nie wygra prezentacja nr2. (autorem tejze animacji byl zdunczyk) to znaczy, ze duzo przegapilem ;), bo jak dla mnie byla na prawde swietna i ta muzyka tez fajna byla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Hehe jednym z jurorów jest Stanisław Mąderek . Pamiętacie go z takiej parodii Gwiezdnych Wojen. Nie wiem jak ona się nazywała ale padło w tej parodi takie kluczowe zdanie - "Staszek szybki jest.... " :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ta animacja nr2 czyli sen kowalskiego był puszczany przed filmami w multikinie i mi on się nie podobał poprostu wkurza mnie :P z technicznego punktu widzenia wszystko ok ale piosenka postacie i fabuła do du**y. Ponawiam pytanie wie ktoś gdzie można zassać animacje 1 May bo szukam i nigdzie nie ma :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Hehe jednym z jurorów jest Stanisław Mąderek . Pamiętacie go z takiej parodii Gwiezdnych Wojen. Nie wiem jak ona się nazywała ale padło w tej parodi takie kluczowe zdanie - "Staszek szybki jest.... " :wink: noo prooste ... szukam tego filmu juz jakiś czas bo kiedys mialem z tego niezly ubaw... "Staszek szybki jest ... nie, nie, nie ta scena" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja go gdzieś mam na płycie , to wrzuce go w nocy na server i dam link :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 www.suchyy.netblock.pl/film-winner-1may-320.wmv Server ma chyba 25kB uploadu wiec sie nie zdziwcie jak bedzie powoli, ale to tylko 2.5 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Nie istotne ile będzie szło najważniejsze ze znalazłeś :wink: Wrzuciłem tą animacje na server Lycos'u - nie ma ograniczeń uploadu :arrow: 1 may - 2,42 MB Ps. Download przez "Zapisz jako..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tia, Maderka pamietam tak jak Walker3D ze Stars in Black :D Swietny byl :> Tak, musze sobie wycentrowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ej skad moge ten wczorajszy filmik zdunczyka sciagnac ten dzien kowalskiego :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 1 MAY Wymiata, tylko szkoda ze tak krótko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 nie ma co pan zdunczyk zrobil super robote pierwsza to 1 may, a 2 to sen kowalskiego extra :D musze skads ten sen sciganac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 dzisiaj final?? na 1 katedra o 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No dzisiaj final. Heh myslalem ze ta Katedra bedzie o 1 po poludniu , a to ma byc po północy. Ale dół. Kolejna noc nieprzespana. PS.Oglada ktos rozdanie oskarów? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Final Animastera się zaczyna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...