Skocz do zawartości
Bartek_em

5900XT

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie mają pamięci 5900XT?? Od leadtekka?? na stronie producenta nic niepisze http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...50xt_tdh_1.html. na komputroniku tez niehttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10352.Chodzi o szybkość zeć jasna.Jeszcze mam takie pytanie do tych osub co mają tą karte.Czy wszystko gra czy cicha jest tak jak zapewnia producent 25db.I czy fajnie sie kręci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh na stronie producenta jest napisane... taktowanie GPU 390Mhz a Pamieci 700Mhz (256 bitow). Mi osobiscie moj WinFast A350 TDH (nie XT) kreci sie spoko, jak widac w podpisie. Wyciagne z niego wiecej jak tylko przyjdzie obudowa z nowa zasilka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty

Hajmon3, tobie chyba znudziło się forum, ale nie masz siły sam go opuścić i o pomoc prosisz. To już kolejny post twojego autorstwa o podobnej treści. Ostrzeżenie->następnym razem do widzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty

a ja miślałem ze na tym forum sa pożądni ludzie. Jednak takich jak ty nigdzie niebrakuje. przecież niepytałem tylko o pamięci. Jak ktoś ma tego Xt to niech tu napisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Licz sie czlowieku ze słowami, to co chcesz wyrazic można napisac w bardziej kulturalny sposób.

a ja hajmona rozumiem - czasem juz nie mozna wytrzymac z ***ami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Na tym forum też niema ile ns ma pamięć w XT.ani u producenta niepisze. Więc pytam tych co posiadają tą karte. A tego co mnie wyzywał od pacanów to jego niepytałem o zdanie.Nawet ten nick co ma to do niego pasuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.

Ciekawe, bo ja znalazłem w google w 20s, wpisując leadtek+5900XT+memory

2.8ns, 700MHz

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/lea...hics_cards.html

http://sklep.benchmark.pl/pelny_10352.html?print=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.

Heh sorry ja uwazam siebie za amatora ale jak juz lukam na strone sklepu internetowego to potrafie wygrzebac to co trzeba. Komputronik.pl podaje szybkosc pamieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh sorry ja uwazam siebie za amatora ale jak juz lukam na strone sklepu internetowego to potrafie wygrzebac to co trzeba. Komputronik.pl podaje szybkosc pamieci...
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10352 . Też zawsze patrze. Jakaoś niewidać zeby było napisane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...o szybkość zeć jasna.

To formuluj jasno swoje wypowiedzi bo jakos nikt nie zrozumial o co ci dokladnie chodzi... Czemu sie za bardzo nie dziwie :). Ja to zrozumialem jako szybkosc taktowania a nie CZAS dostepu pamieci. Chyba na tym mozna skonczyc cala rozmowe bo nie ma ona sensu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Na tym forum też niema ile ""NS"" ma pamięć w XT.ani u producenta niepisze. Więc pytam tych co posiadają tą karte. A tego co mnie wyzywał od pacanów to jego niepytałem o zdanie.Nawet ten nick co ma to do niego pasuje :D[/quote

Dobra mniejsza oto.Masz racje niema sensu.Tylko przeciążamy serwr tymi postami doniką prowadzącymi.Szkoda tylko ze niebyło osbo ktura posiada tego 5900XT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi