Bartek_em Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Jakie mają pamięci 5900XT?? Od leadtekka?? na stronie producenta nic niepisze http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...50xt_tdh_1.html. na komputroniku tez niehttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10352.Chodzi o szybkość zeć jasna.Jeszcze mam takie pytanie do tych osub co mają tą karte.Czy wszystko gra czy cicha jest tak jak zapewnia producent 25db.I czy fajnie sie kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Eh na stronie producenta jest napisane... taktowanie GPU 390Mhz a Pamieci 700Mhz (256 bitow). Mi osobiscie moj WinFast A350 TDH (nie XT) kreci sie spoko, jak widac w podpisie. Wyciagne z niego wiecej jak tylko przyjdzie obudowa z nowa zasilka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty Licz sie czlowieku ze słowami, to co chcesz wyrazic można napisac w bardziej kulturalny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty Hajmon3, tobie chyba znudziło się forum, ale nie masz siły sam go opuścić i o pomoc prosisz. To już kolejny post twojego autorstwa o podobnej treści. Ostrzeżenie->następnym razem do widzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne postya ja miślałem ze na tym forum sa pożądni ludzie. Jednak takich jak ty nigdzie niebrakuje. przecież niepytałem tylko o pamięci. Jak ktoś ma tego Xt to niech tu napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie potrafisz szukac pacanie? To jak najszybciej sie naucz bo my nie mamy ochoty odpowiadac na tak debilne posty Licz sie czlowieku ze słowami, to co chcesz wyrazic można napisac w bardziej kulturalny sposób. a ja hajmona rozumiem - czasem juz nie mozna wytrzymac z ***ami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Na tym forum też niema ile ns ma pamięć w XT.ani u producenta niepisze. Więc pytam tych co posiadają tą karte. A tego co mnie wyzywał od pacanów to jego niepytałem o zdanie.Nawet ten nick co ma to do niego pasuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem. Ciekawe, bo ja znalazłem w google w 20s, wpisując leadtek+5900XT+memory 2.8ns, 700MHz http://www.overclockers.co.uk/acatalog/lea...hics_cards.html http://sklep.benchmark.pl/pelny_10352.html?print=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Heh sorry ja uwazam siebie za amatora ale jak juz lukam na strone sklepu internetowego to potrafie wygrzebac to co trzeba. Komputronik.pl podaje szybkosc pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Heh sorry ja uwazam siebie za amatora ale jak juz lukam na strone sklepu internetowego to potrafie wygrzebac to co trzeba. Komputronik.pl podaje szybkosc pamieci... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10352 . Też zawsze patrze. Jakaoś niewidać zeby było napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 O-o... wielkośc pamięci 128 MB typ zastosowanej pamięci DDR (256bit) taktowanie rdzenia 390 MHz taktowanie pamięci 700 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mialem to wlasnie wkleic :D. IMHO czas na wizyte u okulisty :P, bez obrazy rzecz jasna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Mialem to wlasnie wkleic :D. IMHO czas na wizyte u okulisty :P, bez obrazy rzecz jasna.Czy ja pytałem o taktowanie??? o ns!!!!!(czas dosętpu). Chyba ty powinnieneś iść do okulisty.Oczywiscie bez urazy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ...o szybkość zeć jasna. To formuluj jasno swoje wypowiedzi bo jakos nikt nie zrozumial o co ci dokladnie chodzi... Czemu sie za bardzo nie dziwie :). Ja to zrozumialem jako szybkosc taktowania a nie CZAS dostepu pamieci. Chyba na tym mozna skonczyc cala rozmowe bo nie ma ona sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 czemu uważasz mnie za amatora?? ze pisze mi tak obok bo mam mało postów??Poprostu pytam .Szukam informacji nigdzie jej nieznalałzem.Na tym forum też niema ile ""NS"" ma pamięć w XT.ani u producenta niepisze. Więc pytam tych co posiadają tą karte. A tego co mnie wyzywał od pacanów to jego niepytałem o zdanie.Nawet ten nick co ma to do niego pasuje :D[/quote Dobra mniejsza oto.Masz racje niema sensu.Tylko przeciążamy serwr tymi postami doniką prowadzącymi.Szkoda tylko ze niebyło osbo ktura posiada tego 5900XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Dokladnie... love & peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...