Gość MATRIX5000 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam pomysła co do zasilacza jak sciagne obudowe zasilacza to znacznie ciszej smiga ale czy tak mozna robic czy wtedy bedzie odpowiednie chłodzenie i sie zasilacz nie spali. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 A nie lepiej usunąć fabrycznego grilla ? Spalic sie raczej nie powinien, ale syfu jeszcze więcej będzie w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 juz tak zrobilem i nadal jest głosno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Hmm nie wiem. Rób jak chcesz. Co prawda w moim starym zasilaczu do obudowy przykręcony był taki gruby przewód (uziemienie ?), nie wiem czy w Twoim też tak jest, i nie wiem czy to ważne, bo elektryk ze mnie żaden :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 sciagniecie obudowy z zasilacza oznacza to samo co otwarcie obudowy kompa. spadek wydajnosci chlodzenia. wiatrak, ktory tam masz powoduje powstanie strumienia powietrza, ktory chlodzi radiator. jak zdejmiesz obudowe to ten strumien sie rozproszy. wiec wytnij grilla lepiej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...