Pawiloss Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 mam pewien problem z karta audigy2, podczas uruchamiania kompa dzwiek słychac tylko z przednich głosników, jesli chce zeby grały wszystkie musze odpalic eax control i wybrac jakis typ muzyku np. disco. Jest to troche denerwujące, zmieniłem sterowniki na nowsze niz te ktore sa na płycie i to nie przynioslo zadnego efektu :(, wszytsko jest poustawiane tak jak powinno byc, a problem dalej jest ten sam. mialem wczesniej audigy 1 i nie miałem takich problemów czy ktos z was moze mi poradzic co mam z tym zrobic ?? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Problem dosyć znany. O ile pamiętam przy audigy 2 (nie zs) te sterowniki - pierwsze, które były na CD tego problemu nie miały, każde następne, udpatowane niestety ten problem maja. Jeżeli chcesz to moge poszukać, może mam jeszcze jakąś płytkę od A2, i Ci wystawie te pierwsze które tego błędu nie mają. Innej metody Ci nie przedstawie, bo sam długo nie wiedziałem co z tym zrobić. Późniem zmieniłem karty na ZS i jest OK.. ciekawe tylko na jak długo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locox Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 czesc jestem tu pierwszy raz ale widze ze jest ty wiele info bardzo przydatnych tylko ja mam problem ktory jescze niezostal tu poruszony Kupilem karte muzyczna audigy1 player przy instalacji wywalalo mi monit ze steroniki niewidza karty , a karte normalnie systm widzi i instaluje jakis podstawowy sterwniki z windy , i niema dzwiku po ponownej probie instalacji sterwo z plytki to samo ,probowalem na wiele sposobow i w zaden sposob nieda sie jej zainstalowac wiec postanowilem wymienic karte ze sterami zaminilem ja na audigy2 bulk i mam ten sam problem dalej nieda sie jej sainstalowac niema dzwieku poprostu lipa sciagalem stery z neta i tez to samo sterwoniki nierozpoznaja kart mozecie mi pomoc bo jestem przerazony utrata kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 czesc jestem tu pierwszy raz ale widze ze jest ty wiele info bardzo przydatnych tylko ja mam problem ktory jescze niezostal tu poruszony Kupilem karte muzyczna audigy1 player przy instalacji wywalalo mi monit ze steroniki niewidza karty , a karte normalnie systm widzi i instaluje jakis podstawowy sterwniki z windy , i niema dzwiku po ponownej probie instalacji sterwo z plytki to samo ,probowalem na wiele sposobow i w zaden sposob nieda sie jej zainstalowac wiec postanowilem wymienic karte ze sterami zaminilem ja na audigy2 bulk i mam ten sam problem dalej nieda sie jej sainstalowac niema dzwieku poprostu lipa sciagalem stery z neta i tez to samo sterwoniki nierozpoznaja kart mozecie mi pomoc bo jestem przerazony utrata kasy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=753...highlight=widzi prosze bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...