Grinch Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Witam. Szukam programu ktory umozliwi mi obrobke malych zdjec. Chcialbym owe male zdjecie powiekszyc oraz tak obrobic :P aby widac bylo jak najlepiej ludzi umieszczonych na nim. Wiem ze istnieje programy typu Corel, Photoshop, ale pomyslalem sobie, ze moze ktos zna inne programy specjalnie do tego stworzone. Pozdrowka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chodzi Ci o to, żeby powiększał antyaliasując, i był jak najmniej skomplikowany? Był taki progamik "jpg optimizer", który mógłby Ci pasować - chyba, że pomyliłem nazwy i ten był do czego innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No mozna to tak nazwac, poprostu zdjecia ktore mam sa male i po powiekszeniu wiadomo coe sie dzieje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Osobiscie uwazam, ze nie ma takiego programu. Jest to nieodwracalne. Dijkstra, program o ktorym piszesz, sluzy do zmniejszania rozmiaru plikow JPEG kosztem utraty jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...