Carkon Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Czytałem tutaj na forum że HyperX bez "A" są już ciężko dostępne. Czy to prawda? Czy dostane jeszcze gdzieś w jakimś sklepie nówki bez "A"? Jak nie to który RAM wziąć: GEIL czy HyperX z "A"? A może macie jakieś inne propozycje RAM'u 512MB PC-400 CL2(w jednej kości) :?: :?: :?: Dajcie jakąś konkretną propozycje. Please :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Czytałem tutaj na forum że HyperX bez "A" są już ciężko dostępne. Czy to prawda? Czy dostane jeszcze gdzieś w jakimś sklepie nówki bez "A"? Jak nie to który RAM wziąć: GEIL czy HyperX z "A"? A może macie jakieś inne propozycje RAM'u 512MB PC-400 CL2(w jednej kości) :?: :?: :?: Dajcie jakąś konkretną propozycje. Please :roll::arrow: poszukaj po sklepach internetowych. w Sirius.pl sa dostepne od zaraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Troche droższy od tego z "A"(607 zeta). Ale może jakoś sie wyrobie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 HyperX bez "A" są bez problemu dostępne, ale podobno na gorszych kościach. Chcesz konkretną propozycję. To proszę: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=21684511 Masz 433 z najlepszymi timingami taniej niż 400. ewentualnie jeśli bardzo chcesz 400, to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=21684254 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 HyperX bez "A" są bez problemu dostępne, ale podobno na gorszych kościach. ;) No chyba nie bardzo Jesli KHX to TYLKO 3200 ALE BEZ "A". Co do Geili, to do OC na A7N8X nie jest to najszczęśliwszy wybór... Co oznacza to "A"? Jakie pamięci wybrać do tej karty? A oznacza ze sa to ramy robione na gorszych kostkach niz te bez A. 3200 robione byly na kostkach WinBond BH-5 3200A sa robione zdaje sie na Winbond CH-5 i nie sa juz tak dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 carkon te bez A poszukaj w (ABC Data )czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No dobra a kto mi powie dlaczgo moj nforce ma lepsze wyniki przy 210 na 2 2 2 6 niz na 210 2 2 2 11 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No dobra a kto mi powie dlaczgo moj nforce ma lepsze wyniki przy 210 na 2 2 2 6 niz na 210 2 2 2 11 ?? Niestety się na tym nie znam więc Ci nie odpowiem :? A co do waszej pomocy a szczególnie Ispider'a serdecznie dziękuję :wink: May the force be with you. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No dobra a kto mi powie dlaczgo moj nforce ma lepsze wyniki przy 210 na 2 2 2 6 niz na 210 2 2 2 11 ?? zobacz: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No dobra a kto mi powie dlaczgo moj nforce ma lepsze wyniki przy 210 na 2 2 2 6 niz na 210 2 2 2 11 ?? Niestety się na tym nie znam więc Ci nie odpowiem :? A co do waszej pomocy a szczególnie Ispider'a serdecznie dziękuję :wink: May the force be with you. :lol: Nie ma, za co. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...