Mateoosh Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wpadłem na pomysł (no dobra tata mi trochę pomógł w myśleniu ;) ) na chłodnicę. Chłodnica była by miedzianą rurą w kształcie spirali (mogła by być ożebrowana) ze skierowanym na nią nawiewem. Czy takie coś będzie dobrze funkcjonować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 1.lepsha bedzie normalna 2.jak ja wykonash, to mash u mnie piwo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zwykla chlodnica to tez rurka z plytkami doczepionymi, tylko wez cos tkiego sam zrob :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Właśnie noszę się z zamiarem zrobienia czegoś takiego. tylko czy to będzie w miarę wydajne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 taka rurka musi byc dosc dluga jak zwiniesz mizesz zalozyc jeszcze jakies na nia podkladki miedziane i przylotowac bedzie lepiej odawac cieplo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Jak to zrobię (o ile zrobię) to zapodam odpowiedni wątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 nic tylko robic i testowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Jak to zrobię (o ile zrobię) to zapodam odpowiedni wątek. Nie zdziw sie jak Ci sie uda, nie to zebym byl pesymista ale juz to przerabialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Jak to zrobię (o ile zrobię) to zapodam odpowiedni wątek. Nie zdziw sie jak Ci sie uda, nie to zebym byl pesymista ale juz to przerabialem. Chciałeś napisać nie uda. Dobrze mówię?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...