yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Sprawdz ten patch: ftp://ftp.matrox.com/pub/mga/games/patche...patcheng2_1.exe I dla niego dodatek:http://www.megagames.com/cracks/html/c31210_0.htm Nic to nie dało :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moze by tak karte dzwiekowa wsadzic w inny slot PCI jak sprawdzamy wszystkie mozliwosci to wszystkie...... byc moze gryzie sie zakresami pamieci "DMA" lub IRQ cholera wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ludziska mi tez gry tna to wina przerwan bo jak wywalam dzwiękówke to jest ok. Yogi ten patch co liquid Ci dał pomógł?? Bo jestem na innym kompie i nie instalowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ludziska mi tez gry tna to wina przerwan bo jak wywalam dzwiękówke to jest ok. Yogi ten patch co liquid Ci dał pomógł?? Bo jestem na innym kompie i nie instalowałem. Co do patcha od Liquida to wszystko trochę przyspieszyło - Ale w Drivera nadale nie mogę grać :( Zamienie miejscami Kartę sieciową i dźwiękową i zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 i jak po zmianie?? u mnie to nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 i jak po zmianie?? u mnie to nie pomogło :( Po zmiamie chodzi prawie dobrze :) - napewno lepiej niż wtedy :). Ale i tak zacienko jak na tą grę i mój sprzęt :( Aha, Quest, czy tobie na twoim wypasie Driver też przycina ;) ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Nie miałem kontaktu z grą driver.... Ale rtcw przycina... i jestem pewny ze wina lezy w przerwaniach... jeszcze pare dni i do tego dojde :) normalnie grac sie nie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 u mnie kiedys na p190 + voodoo2 i 32 ramu hulal na 640x480 i srednimi detalami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 u mnie kiedys na p190 + voodoo2 i 32 ramu hulal na 640x480 i srednimi detalami :) No umnie na moim starym p150@180, 32 Ramu, V2 12 MB też śmigał na takich ustawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...