memorando Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 napięcie rdzenia 1,59v przy athlonie 2000 do 1,61v wachanie +3,3 volta jest 3,31 do 3,32 +5v jest 5,01v do 5,02 +12v jest 11,56 do 11,58v -12 v jest 13,28 do 13,29 sztywne <lol> minus 5v jest 5 do 5,01 v sztywno plus 5 v jest od 5,03 do 5,04 sztywno czy to napięcie minus 12 może być podstawą reklamacji zasilacza??komp szedl 12 godzin na prime 95 i nic się niewieszal poradźcie czy są to dobre napięcia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 SSSZZZZUUUUUUUUKKKKKAAAAAJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 krotko mowiac 12 za duzo ma strasznie zobaczymy jak dlugo pozyje komp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 SSSZZZZUUUUUUUUKKKKKAAAAAJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: odpowiedz co mam szukać?:)minus 12v jest od proca tak?? i dlaczrego komp krótko pożyje jak inne są piękne napięcia pomóżcie:( powiedźcie jasno czy komp pożyje i czy może to być podstawa reklamacji zasilki to modecom kumpla i niechcę ryzykować że coś padnie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no nie moge !!! Naprawde jestes taki glupi ??? Wystarczy wpisac napiecia i troche poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53434 masz LENIU ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no nie moge !!! Naprawde jestes taki glupi ??? Wystarczy wpisac napiecia i troche poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53434 masz LENIU ! poproszę moda o twoje ip i sprawa leży w sądzie za obrażanie mnie więc się uspokój jest noc więc mam prawo slabiej kontaktować a nieoznacza to że jestem glupi chamie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no nie moge !!! Naprawde jestes taki glupi ??? Wystarczy wpisac napiecia i troche poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53434 masz LENIU ! poproszę moda o twoje ip i sprawa leży w sądzie za obrażanie mnie więc się uspokój jest noc więc mam prawo slabiej kontaktować a nieoznacza to że jestem glupi chamie nie no dobra sorry za tego glupka ale leniem jestes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no nie moge !!! Naprawde jestes taki glupi ??? Wystarczy wpisac napiecia i troche poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53434 masz LENIU ! poproszę moda o twoje ip i sprawa leży w sądzie za obrażanie mnie więc się uspokój jest noc więc mam prawo slabiej kontaktować a nieoznacza to że jestem glupi chamie nie no dobra sorry za tego glupka ale leniem jestes :lol: 48 godzin na nóżkach jestem...więc to nielenistwo ale opadające ze zmęczenia łapki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Podaj konfig chociaż nie koniecznie. 12V+ zdecydowanie za niskie. Reklamuj tą zasiłkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 azaz pl, otrzymujesz ostrzeżenie za te posty: SSSZZZZUUUUUUUUKKKKKAAAAAJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: no nie moge !!! Naprawde jestes taki glupi ??? Wystarczy wpisac napiecia i troche poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53434 masz LENIU ! Zapoznaj się z tym: Do stałych użytkowników - WAŻNE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Napiecia dla +12 za niskie a dla -12 za wsyokie!!! btw. jak sprawdzales napiecia ??? jesli w BIOSie i potem w systemie przy uzyciu Aidy32 albo czegos innego to olej te pomiary i sprawdz MIERNIKIEM....bedziesz mial 1000% pewnosc ze sie nadaje na zlom patrz wyzej/ nizej moj topic, oraz wyciagnij wnioski..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Niemam ochoty czytac tego topicu nawet bo to juz smieszne sie robi na miejscu modeów zamknął bym topic odrazu a załozyciela topicu nieźle opieprzył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Niemam ochoty czytac tego topicu nawet bo to juz smieszne sie robi na miejscu modeów zamknął bym topic odrazu a załozyciela topicu nieźle opieprzył co racja to racja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...