(D)jur(on) Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ok masz zly dzien wiec nie bede komentowal twojej wypowiedzi :twisted: wedlug mnie Link_mc absolutnie nie zmarnowal tych 3 dni. szukal, czytal, jeczal na forum:D i udalo sie mu osiagnac cel. Czy to sa zmarnowane 3 dni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 :P hahah zamowiłem juz silencera i paste arctica 5:P uaaa:P w wtorek dojdzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Fajnie, tylko to chyba nie to forum ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Whoaoaoaoa:P już wiem jak odpalić auroxa:) podam wam jak to zrobić:P tylko strzeżcie sie tego:P bowiem jest to moc wielkiego linuxa:P no to jedziemy:PWkładamy płytke Red Hata 9 i instalujemy w tym ekranie gdzie mozemy pisać wpiszcie takie cos "linux dd hde=noprobe hdg=noprobe" i enter zacznie nam instalować,poprosi nas o stery do raida i dajemy mu je:) potem wlancza sie Anaconda"program instalacyjny" i instalujemy:) i dajcie botloadera na grubie:) po instalce nie robimy dyskietki jakiejś tam i dajemy exit:) teras szybko wkładamy 1 cd auroxa i gdy będzie ten czarny ekran do pisania piszemy "linux dd hde=noprobe hdg=noprobe linux upgrade" te upgrade to coś w tym stylu pisze tam:) i potem tak jak w redhacie dajemy stery itd i potem w czasie instalacji dajemy na zmodyfikowanie instniejącego linuxa"jakoś tak" i next i potem gdy będzie wybór botloadera DAJCIE NA POMIŃ nie może władować się nowe jądro i instalujemy:) i gotowe:P aurox na serial ata chodzi:) whoaaa jesztem wielki:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...